Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 18, 2011

Aqil terkini...

Ni gambar2 past two months until now..lama dah Mommy tak upload gambar kt blog kan..
Ade tak sesape rindu Aqil??hehheeee..Aqil pon rindu auntie2 semuaaa......

Ini gya..comel tak saya??hehheee..

Upppsss..ter gedix sudahhh....kikikik...

INI gaya..hensem tak sayaa???

Saya demam time ni..tp Mommy bleh buat lawak pula..jadi saya gelak la....hehehee

Yoo!!rappers uolsss...

Saya main badminton ka sini la...

Dulu saya ade lesung piipt kat sini..tp sekarang dah tak nampak pulak..hehehhh...

Dan ini la MOmmy saya...dgn baby AAkif...
Photobucket

5 comments:

Yasminhamid said...

hihihi.. cute.. cuba tgk gambar dia.. kebanyakkannya pegang pipi... nak jadi model,lesung pipit eehh??

Ummi Ummair said...

lama tak tgk Aqil kan..rindu plk..
;)

kayzie said...

banyaknye gigi aqil..:)

munna said...

sekejap je anak2 kita membesar..rasa baru je lepas keluar dari perut dah besar...

MommyAqil said...

hihihi..tima kasih auntie semua..mmg aqil dh banyak gigi,bnyk akal dan banyak semuanya la...hohoho..bikin Mommy pening selalu..hihihi..
Kak Min:Aqil mmg suka pegang pipi..tu tanda dia buat PEACE..dia punya peace pesen lain sikit..hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget