Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 17, 2011

Bisnes kuih Raya...heheeeheee....

Mommy ade plan nak jual kuih raya....heheheee..tapi br dlm planning lagi n akn diputuskan ptg ni...heheeehhhee..tp utk kaw lembah klang je..sbb kuih tak boleh nak post,nanti hancur,kesian pulak mkn kuih raya di pagi raya hancur2 plak..tak sedap la mcm tu kan..

Rasa2nya..ade tak org nak beli kuih raya Mommy??hihihihi...
***1st time nak bejual beli...

yg pasti taknak amik untung banyak sangat kang mahall...sape nak beli??ye dok?hihihi....
Tapi kuih muih ni dijamin sedap n kualiti terjamin...n paling penting semua bahan terlebih-lebih..
Contoh:kalo kuih badam campur coklat chip semua bahan tersebut akan telebih-lebih tanpa korang rasa mcm "ek eleh sikit nya coklat chip dia..ala salut coklat bhgn atas je..."haaa..mcm tu la contoh2nya..
kikikiki...

Haihhh..tak sabar nak tunggu feedback semua once bisnes ini di lancarkan...chewahhh...

***ade tak sesapa nak beli kat sini??sila angkat tgn....hihihih...Photobucket

2 comments:

sarah-najwan said...

bagus bisnes kuih raya ni..bole jana pndptn

kwn2 akak sibuk dok promo kuih masing2 tu..hehe

aboyandnick said...

TAK PAYAH TUNGGU PUKUL 12 la, aboy tak sabar nak hidangkan korang dengan video extreme ni hehe. ok, kita tengok roti creative dan mengerikan ni. Mak Bedah, Kak Nab dan Cik bi jgn pulak loya tekak lepas tengok video ni. nanti makan tengah hari tebayang pulak tangan orang atau hidung orang.. hehe. Selamat menonton.
http://dapurbujang-aboyandnick​.blogspot.com/2011/07/roti-cre​ative-dan-mengerikan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget