Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 25, 2011

AKhirnya….Terjawab Sudah!!


Hihihihi…bikin suspens je kan..ape yang menjadi kekeliruan sudah terjawab dan mempunyai jawapan…yes..pagi ni…pagi ni kami sudah mendapat jawapan..

PERasaan???

Ofcourse Mommy rasa sedikit kecewa..tapi apa nak buat terpaksa redha dan BERUSAHA lagi!!hihihi…

Yupp…Mommy TAK PREGNANT pon..

Ehem ehemm dh sampai setelah dua bulan tak kunjung tibaa..(buat org suspicious je kan n plg pnting buat Mommy ter perasan!!)..urghhh sedihhh..

Takpela..belum ade rezeki..InsyaALLAH harus mencuba dan terus mencubaa..

***Haihlaa..lepas ni dah taknak perasan lagi…keciwaa oooo…
****dah berangan tau nak buat check up kat mana..siap dah survey2 nak bersalin kt hospital mana lagi..chehh!!Berangann je laaa..

3 comments:

kayzie said...

momy jgn sedey..cuba lg k..

munna said...

sabar aida...insyaALLAH ada rezeki lepas ni.. chaiyok..chaiyok...

Suliana said...

jgn sedih ye mummy. cuba lagi :-) insylh ada rezeki di tahun hadapan :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget