Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 3, 2010

~Weekends Checklists~

hukhukhuk..
batuk sekejap..
n again..
weekend yg akan penuh dengan aktiviti memenatkan diri..
huhuhu..
sadis tolla..
bile suma nak settle??

arghh tade jawapan...

tunggu jela gamaknya...

okies...
stop membebel k Pn Baby... (baby??kenape baby??hiksss...)
tu panggilan saya dari kecik smpai sekarang..(few people je yg lidahnya takleh tukar-still keep on calling me baby even i also have a baby now)
hahahah..
nantila saya update cerita di se balik nama BABY tuh k..

back to the reality..

Wahhh Siap Angkat Rumah sekali!!hikhikhik..kelasss gitu...
hari ni esok dan seterusnya...
akan terus  dan terus dan terus lagi..(ehh ape yg aku melalut ni??)
terus berpindah..
benda besar2 sudah selamat dipindahkan..
cume tinggal meja makan, almari bilik saya..hurmm tu je..
pastu tinggalla yg kecik2 plak..
aduiii..
yg kecik2 tu yg malas tuh!!
malas nak kutip..
but still..have to kuitp jugakk...
arghhh tak sabar nak hias rumah cencantikkkkk..
aduiii (aduii lagik??) biler duit sekepuk nak masuk ni??
cant wait u knoe??
cepatla sikit Pn Raja Noraini buat keje eh... (sayang Pn Raja!!hiksss)
saya tak sabar nak beli kapet merah IKEA ni!!hihihihi...

esok kawan baik saya kawen laaaa (dah selamat nikah pon dis asar!!)
Esok adalah majlisnya..
dan esok saya akan melaram lagi n pegi kendurinya di Kajang..
Selamat Pengantin Baru Fiza n Hisham..(kite jumpa esok ehhh!!)

Kuning Emas diraja...


Weekend ni jugak nak pegi GIANT!!!

Giant Hypermarket Bandar Kinrara
nak shopping la kan..Takkan nk bercatwalk plak..
nk shopping brg2 dapur n sewaktu dengannya..
di samping nak mencantikkan rumah dengan brg2 baru gak..
(rasa cam mlm ni gak nak pg!!)boleh ke??

ok!!Enjoy your Weekend Uolsss!!


Photobucket

5 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

bestnya masuk uma baru kak...
anyway nanti decorate uma dah de tema lum?

::m!SS edURA hanUM:: said...

sis...nanti abik award tau

http://missteletybes.blogspot.com/2010/12/anugerah-blogger-harapan.html

SyahmiFikri said...

wahh.. dah ada umah baru...

MommyAqil said...

anum:huhuhu..actually kalo bole nk decorate suma modern style..tp perabot lama arwah mak ade lagi kan n elok2 suma,terpaksa bawak gak..(dhla suma kayu n antik!!takleh buat modern style)..
cume ruang tgk tv je nnti InsyaALLAH nk buat modern style..idea dah ade..cume tgh tunggu fulus je..hihihi...

MommyAqil said...

bukan rumah baru pn syahmi fikri,rumah org dh duduk before this..tp bleh rr consider rumah baru gak tuk kami..hikhikhik..anyway,thanks dropped by here..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget