Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 15, 2010

Tolong Bg pendapat buleh tak??

Salam..
saya nak minta pendapat anda suma bleh tak?


Berbaloi tak kalo kerja kat Bangi tapi duduk kat Puchong??

Company tu, agak established and anak syarikat UKM...

Agak2 berbaloi tak??

plishhh...I need ur Opinion!!

Synopsis Keje sekarang...
Location:dekat dgn rumah..about 15-10mins..
Situation: Agak terumbang ambing n rasa-rasanya cam tak lama lagi nak tutup kut..
sebab partnership ni dah tak bleh diteruskan lagi..Dah tak sehati dan sejiwa..One of my director suruh get ready cari keje lain...huhuhu

Hurmm mode:pening...Tak tau pendapat huby pulak ni...

Notes: Company baru tu suh cepat-cepat hantar Resume sbb nak panggil Interview...Tapi cam cerah je peluang kt situ sebab baru je tadi isi job malaysia..tup-tup dah call dah nk panggil Interview...hurmm
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget