Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 17, 2010

Semalam di Cavenzi...

Supposely,semalam nak balik kjg kejap sbb mak saya tak sihat..semput..
but tetiba..
mak dalam sakit-sakit tu nak jugak pg kenduri sepupu saya tu kt bangi..
hurm mak..mak..mak...
rehat je la kt umah..
ni tak..nak pegi jugak!!haishhh..
sudahnya kami pn melencong la ke Balakong bile mak dah takde kt umah..
(bukan taknak pegi kenduri sepupu saya tu sebab kami keluar rumah dengan niat nk balikkjg n tgk mak ..
n kami pny attire tak sesuaila nk menghadiri kenduri solat hajat dan baca yassin..
huby - short n T-Shirt gay..ahahah..(dia yg panggil sendiri sbb V Collar)
Wifey- Seluar polos,T-shirt n cardigan..Bkn bj Kurung.
Aqil-baju tido..
huhuhu...

Okies..
kami dah survey L-shape sofa kt Cavenzi..nice n worth it kalo beli design yg sy suka..
Berbaloi-baloi..siap salesman tu kata bleh dapat free sofa kecik lagi comel utk aqil...wahh..best2..
tapi kami dtg juz nk survey je..
tgk-tgk ape yg bleh sbb fulus belom ade dlm tgn..dlm bank shj yg bnyk..huhuhu..

TV rack pn dah tgk gk..
tp utk Home Theatre room only..
sbb rasanya yg kt Living room nk beli kt IKEA sbb agak kukuh..(pon dah survey hari tu)
Shoe rack rasanya cam tak best beli kt Cavenzi..takde yg berkenan di hati..

almost an hour dok main kejar-kejar dgn aqil kt dlm Cavenzi tu tadi..
tetibe perut lapar..
sekali tu kami stop kt RnR Awan Besar...

nak tau kami mkn ape??
nasi goreng kampung - mommy
nasi putih - daddy
Tomyam - daddy
telur dadar -Us
French Fries-Us
Sate Hj Samuri -Us
Apple Assam Boi-DaddyMommyAqil

wahh banyak kan...
kebulur punya pasal suma licin kami sentalll...
ahahahah
nyummy!!!


Notes:tak sempat tgkap pics langsung!!malas a.k.a lupa...hihihi...Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget