Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 28, 2010

Pandainyeeeee...theheheh

Selamat pagi Selasa uollsss!!!

Dah lama rasanya tak bercerita tentang budak botak saya tu...
hihihihi...
Mommy sibuk citer benda lain la sayang..
dats y tak ingat nak cerita pasal Aqil Mommy ni...

Dan Bila Esok...(mcm lagu Sofazr plak kan..Mommy suke bangat lagu tu!!)hihihi..
Genap la Aqil Mommy berumur 1 tahun 4 bulan..
wahh dah besarla Aqil sekarang..
n Mommy tgk cam tambah gemokk sikit..
esp tang perot..Boroi!!('boroi' takleh cakap dpn Tok Ngah..nanti Tok Ngah Perasan!!)hihihi..
Asik makan je..mana tak boroi kan sayang..(cume ngn Mommy je Aqil ngada-ngada tanak mkn!Mommy pn Pelik!hurmm)

Aqil Now..
Semakin Bijak..Alhamdulillah..
Even hanya boleh berkata 'nak''tanak' n bahasa German yang lain...
tapi dia sangat memahami ape orang cakap..
mcm last weekend..
Acu: Aqil..sikat mana?tadi aqil main sikat kan..
Aqil: sambil menunduk-nunduk ke bawah sofa dan terus menunjukkan sikat tersebut...wahhh pandainyeeee...

Semalam..
kami nak keluar pg mkn..mommy dah get ready kt depan pagar..dgn Aqil..
nak pegi kt kereta..
tetiba Aqil patah balik..
nak tau dia buat ape??


dia patah balik semata-mata nak tolong tutupkan Grill yg mgkin dalam fikiran dia,Mommy lupa tutup grill kut..
lepas dah tolak grill tu rapat2 (even tak bleh tolong kuncikan pn n even his daddy tak keluar rumah pn lagi)..
Aqil dtg balik kt Mommy n terus berjalan ke kereta..
Bijaknyee anak Mommy ni!!!

hihihi..
Semoga Aqil menjadi seorang anak yg bijak mengikut fitrahnya dan tanpa perlu dipaksa untuk menjadi seorang yg bijak...
InsyaALLAH...

Inilah dia bintang hati saya..


Besarnya mata..time ni takutkan Maklong Pija yg cute tu..

Salam Tok Ngah pn takut2...huhuhu..
with his cutie baby sofa...


Big boss in da making..




Notes: All Pictures were taken on our precious weekend...Congratz Mak Long Pija kerana telah dirisik oleh kekasih hati yg jauh barada di Abu Dhabi..really hope ur relationship will b last forever..InsyaALLAH..tak sabar nak tunggu 2012..hihihi..
Photobucket

2 comments:

Edura Hanum said...

semoga aqil menjadi anak yang soleh dan menjadi seorang yang cerdik

MommyAqil said...

InsyaALLAH..amin for all ur wishes dear..thank u Auntie Anum!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget