Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 22, 2010

Air mata saya tumpah hari ni..

Arghhh..
sedih sgt rasanya..
tak tertanggung dah rasa sedih ni..
dan membuatkan saya bersyukur sangat kerana masih memiliki anak kecil ini..

tadi saya ber blog walking..
sekali tu terjumpa (baru jumpa) blog Supermom ini...
sungguh hati saya tersentuh apabila membaca setiap entry yg berlabelkan Dzafri Hisham..
Saya sedih dan pilu..
saya cuba meletakkan diri sy di situasi Kak Baya itu..
tapi sy yakin sy tak mampu nk hadapinya..

tetiba saya jadi takut..
saya takut kalo-kalo Aqil ade hidden disease yg kita pn tak sedar..
lagi-lagi plak aqil ade history NICU after his birth..
pastu kalo ade follow up kt spital Serdang pn penah pegi sekali je sebab terlalu lama nak tunggu
and sudahnya suma refer private hosp..
aduii..
takotnya...

Mudah-mudahan anak mommy sihat dan terus sihat..
semoga segala negatif yg ada dlm fikiran mommy ni hanyalah mainan syaitan..
InsyaALLAH..
Mommy loves u sayang...
Aqil Jauhari is my heart...

Notes:Semoga arwah baby Dzafri Hisham tenang di alam sana..Al-Fatihah buat arwah..Semoga Supermom ini terus tabah dan sekuat namanya..amin..
Photobucket

4 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

semoga aqil sentiasa sihat.
xmau sakit2 lagi yekk aqil

MommyAqil said...

thanks auntie anum..
amin..semoga aqil terus sihat dan aktif seperti sediakala..

Bicara hati ibu aisya said...

Sihat,sakit semuanya datang dari Allah.Setiap ibu pasti xmahu anaknya sakit.Kita hanya mampu berdoa..yang menentukannya Allah.'Ketentuan Allah adalah Rahsia Allah'.Moga aqil jauhari dikurniakan kesihatan yang baik.

MommyAqil said...

terima kasih kak ayu..
betul!setiap kejadian adalah dengan keizinanNya..kita sebagai hamba Allah hanya mampu merancang dan berserah..
dan semoga Adik Aisya akan kembali sembuh dan kuat seperti kanak-kanak lain..amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget