Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 17, 2010

Officially Pindah..

Kelmarin........
Kami sekeluarga dah berpindah sepenuhnya ke rumah baru..
yeehuuuu...
best..best...
dah tak duduk rumah nombor 50 dah..kite trurun sikit ke rumah nombor 33...
nanti saya upload gambar before n after kemas n hias yer..
tak sabar ni..

sangat tak sabar nak beli :
L shape sofa-Cavenzi je
rak TV bilik Home theatre - Cavenzi gak
Rak TV Ruang Tamu - IKEA
Carpet Merah/hitam (pening nak decide)- IKEA
Rak Kasut - tak survey lagi
Almari baju Aqil -tak survey jugak lagi
Langsir merah - IKEA/Jusco

Ape lagi ek??hurmm pening nak make over ni..hihihi

tapi kami tak make over the whole house tau..
juz part tgk tv kt living room n home theatre room je..
lain-lain part tu tak leh nak make over dah sbb terpaksa gak kekalkan the old fashion style..
Brg2 arwah mak banyak elok-elok lagi so y not we juz keep it..
huhuhu..


Notes: Duit sekepuk dah MASUK!!!!!!!yeayyyyyyyyyyyyyy...Shopping time!!!
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget