Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 27, 2010

Congratz Harimau Malaya!!

Express n short entry..
Walaupun cm dah basi..tapi..
saya tetap nk wish tahniah Malaysia jugak kerana telah mengalahkan Indonesia..

1 step ahead and if u win u'll be our Heroes..
In fact at this stage pn, we all r very proud of u guys!!
u did a very gud job!!!

semalam on the way blk dr kajang..
masuk je jalan bukit jalil tu..
perghhh...tak jam pn!!
cume..
cume...
kereta tersadai dari Astro sampaila kt area stad nasional..
gile ahh..
sanggup diorang menapak sebegitu jauh..
mau 10km kot nk smpai betul2 dlm stadium..

tabikla sama lu orang..
sanggup berkorban demi melihat Harimau Malaya kita berjuang!!
cayalah..

lucky me..
along the way dapat menyaksikan ketibaan pasukan Malaysia dengan di escort oleh abg2 polis..Mercedez (maybe Rajagobal dok kt dlm tu) n sebuah bas persiaran yang dinaiki oleh hero kita..
wahh tetiba semangat je..
tetiba rasa cam rugi gile tak pg stadium!!
(dulu zaman muda bleh r pg kan..terjerit terlolong kt stadium..)ahahhah

tapi semalam kt umah saya pn meriah jgk..dgn pekikan-pekikan Golll dari kami yg seramai 6 org dan saya satu2nya perempuan..ahahhaha..


Last but not least..
We're really proud to be a Malaysian!!!



Notes: GOOOOoooooLLLlllllll....Tetiba Aqil cam terkejut n ternangis sikit sbb takot dgr Mommy dia jerit cam org tak berapa betull..ehehehhe...
Photobucket

2 comments:

Edura Hanum said...

kol 8pm anum dah terpacak depan tv tuk tengok perlawanan malaysia lawan indon..satu keluarga anum tengok..huhuhu..berbaloi-baloi tengok cz malaysia menang

MommyAqil said...

mmg berbaloi pn!!eksaited giler..menghiburkan..akak dah booking tempat since 7.30pm lagi..akak kan sorang pompuan,takkan nak berimpit plak..huhuhu...anyway,tak sabar nk tunggu rabu ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget