Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 14, 2010

New Look!!hiksss..

Inspired by Hana Tajima..

sbnrnya kan..sy skrg tgh belajar cara-cara make up kt You Tube..
Rasa cam teruja plak nk ber make up2 ni sbb suke la tgk org yg cantekk bile dh di make up..
(tp Lipstick adalah dilarang sama sekali even untuk buat collection pn TAK BOLE!!huby tak suke!!)
Okies abg!!no sweat!!bie pun tak suka pakai lipstick ni...

Sekali tu terjumpa lak video CARA SAYA LOOSE ur SHawl!!
wahh tetiba saya cam berkenan plak dia pakai shawl ni..
senang n simple n more to arabian's look!!
wah cantekkk!!

esoknya..saya pon try pakai..wah ok gak ni..
ni la hasilnya kawan2..
hihihi..
saya suke!!
even ade org tak suke cara pakai shawl cenggini..
depa kaat cam pakai tudung tak siap!!ahahah..
whatever!!!yg penting skrg sy suka..
(tapi tak suma shawl sesuai buat cam ni..so kena pilih gk shawl mana yg sesuai)










Notes: Smlm pegi main bowling kt IOI lps dh lama gile tak pegi main...sekali tu hampeh gile main!!mcm hampas kelapa!!bawah seratus plak tu!!huh..bengang!!

2 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

suka tengok akak berfesyen
yang penting kena berani
berdepan dengan pandangan orang sekeliling.hehehehe
mama aqil yang vote gitu =)

MommyAqil said...

thanks dear..
thanks for ur like..
btol!!buat tak reti je org nk pndg ape pun yg penting kita happy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget