Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 28, 2014

Weekend Checklists ~ Concert Aqil this Sunday!

Assalammualaikum..

tetiba je nak buat entry cenggini..hahah..sebab weekend ni will be full with activity..

ESOK~
As usual..saya kerja..balik kerja pulak nanti kelam kabut balik rumah..tak amik anak-anak dulu sebab ada hal nak buat dengan Husband..dah cakap dengan Aqil dah Mommy amik lambat esok!hehee..Hal ape? Rahsia..hahah..adalah..mana bleh bgtau kan..tapi of cos la takde yang sensored..cuma kena jugak buat esok..takut terberanak anytime..hahaha (So jangan fikir bebukan ye)

Lepas dah siap-siap buat-buat ape yang patut, kelam kabut pulak ke Glenmarie sebab nak uruskan kereta..Nak service (Major Service), tukar tayar 2 biji, n betulkan remote kereta yang rosak..so esok bayangkan jelah berapa riban hilang begitu sahaja.. (Credit card  hadir dikala memerlukan)hhahaha..

Balik confirm dah petang..sbb mungkin take about 3hours macam tu..dan confirm boring hamatt..huhu..

Lps tu nak ke Digital Mall pulak sebab nak amik Hphone saya yang rosak hari tu..memang Asus Centre ni gila..nak dekat 3 bulan hphone saya rosak, baru sekarang diorang siap repair..memang menguji kesabaran sangat!huhuu..

Balik n melepak kat rumah sambil layan bola..

Ahad ~ Aqil's Graduation and Concert Day

Mommy is tak sabar sangat nak pergi concert Aqil tu sebab semalam dah dapat costume bagai, n tak sabar nak tengok Aqil menari..hahah..mesti cecomel je..hehee..

So pukul 9 dah kena hantar aqil kat Kompleks 3C (Sebelah Sunway Pyramid)..n only pukul 11 baru Parents boleh masuk dewan..huhuhu..so sekali jalan je keluar nanti sebab malas nak patah-patah balik..in between mungkin boleh pergi breakfast n lepak kat mana-mana dulu..

Habis concert pukul 1ptg..lps tu mungkin nak ke Sunway..(sebab dah dekat kan)..misi nak cari Baju for Baby (lagi ) n changing mat..(tu je yang takde lagi) lepas tu nak beli kipas siling jugak..sebab Mommy dah rosakkan kipas siling yang baru je beli bulan 2 hari tu..heheee..

Kemudian nak ke Popular..misi nak cari buku ilmiah for Aqil Medina untuk mengisi masa cuti sekolah ni..lagipun kat rumah dah habis dah buku2 diorang khatam..so boleh habiskan Voucher RM50 kat Popular tu nanti..





So mana dapat voucher2 ni semua?

Hehehee..

Anak Boss saya offer saya redeem Points credit card HSBC dia..saya pon ape lagi..lelaju lah redeem..points banyak kot!hahaha..

So saya redeem RM150 voucher Aeon n Rm50 Voucher popular..Thank u lah Nigel..very the baik hati..hehehe.. (rezeki kan?seronot!Alhamdulillah..)

So mehla kita hadap weekend yang super duper busy ni!huhuhu

Photobucket

6 comments:

Lynda Che Lah said...

amboi..
full schedule weekend ni..
cergas lah mommy..nti dah deliver..boring dok rumah..hehe
utk Aqil..all da best utk concert

Farah Waheda Wahid said...

wahhh, aunty nak tengok aqil kat concert boleh?

Mar Mansor said...

tak sabar nak tau cite concert aqil..
bestlah dapat voucher..rm150 banyak tu

norey said...

mesti seronok dan enjoy kat concert aqil....
Alhamdulillah..semakin murah rezeki aida...dapat voucher... :)

LYAfrina said...

byk dpt baucer tu..'lya pon ade y eaon tu.. tp sini mana ada jusco..huhu.. kena tebus kat eaon jusco je kan?? sbb aritu nak tebus kat eaon ECM kuantan, dia kata valid kat jusco je.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wahhh rezeki anak2 la tue..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget