Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 1, 2014

Hello December! ~ 20 Days to go... #ThirdPregnancy

Alhamdulillah.. December menjelma jua..

kita hampir ke penghujung tahun dan debaran saya semakin kuat..hahah..

Lagak macam anak yang pertama padahal yang ketiga sudah..

So semalam slowly saya dah completekan ape yang takde for third baby's preparation .. Shopping sikit-sikit kat Jusco..beli baju mahal sikit for baby,changing mat,cotton balls,wet tissue n handkerchief ..Alhamdulillah..semua dah lengkap..tinggal nak beranak je..hahaa

Dan petang kejap lagi ada appointment dengan gynae..Hopefully semuanya ok n saya belum nak beranak lagi..hopefully..hahah..walaupun saya sangat lah berjaga-jaga sekarang ni sebab terasa sangat Baby dah kat hujung-hujung..hehee

Macam dalam entry saya yang lepas,lepas habis je concert Aqil semalam..kitorang terus ke Sunway Pyramid itupun lepas tukar tayar kat area situ..So agak penat jugak sbnrnya nak shopping rite after tu sebab terpaksa berdrama dengan Medina kat concert tu..huhu..(nanti saya cerita ye)..

Balik shopping pon dah dekat Maghrib..So saya is gigih, lepas sembahyang Asar, boleh pulak turun bawah (tak mandi) lagi untuk entertain anak-anak sebab baru je beli buku untuk diorang..lepas tu saya boleh pulak amik vacuum nak vacuum bilik saya yang berhabuk tak hingat..lepas tu rehat kejap..

Husband tengok pon geleng kepala..b Ni dah kenapa..rajin gila?saja..exercise..kang tetiba dah beranak sapa nak buat semua ni..huhuhu..Husband saya memang taknak buat dah..kekonon dia penat sebab tidur tak cukup..Letih..

Lepas tu keringkan peluh,mandi , sembahyang Maghrib..Lepas sembahyang,pasang cadar pulak dengan bantuan en Aqil..lepas tu sembahyang Isya’ pulak dan Alhamdulillah semuanya settle..hehe..

Turun bawah…teman anak-anak kat depan TV, pukul 9.30mlm dah naik atas balik..penat n tidur..huhhuhu..so sekarang semuanya boleh berehat dan focus on contraction feeling..hehee


Haih tak sabar..

Lepas ni nak up entry
Family Vacation at PD..
Concert Aqil
Pantang kat mana?

Tunggu ye..





Photobucket

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum akak, yeayyy lagi 20 hari lagi. bila-bila, baby akan keluar. horeyyyy bestnya bakal dapat anak ke-3.. heeee adam dapat kawan baru lagi. yeayyy yeayyyy tak sabar tunggu gambar baby baru akak ~~~

Hati Ema said...

hehehehehe hayooooo tak tau lg 20 hari... hehehehe semoga dipermudahkan yer aida... aku tunggu gambo baby comel tu nanti... hehehe

Mila Hilas said...

x sbrnye nk tgk bb ke tiga ni muka cm sape plak hehe

norey said...

dalam sarat² tu..makin aktif dan ligat aida mengemas....
yg penting jaga diri baik²...akak doakan semoga semuanya dipermudahkan..nanti pantang..jgn lupa update pula....hehheheh...rindu dengan tulisan aida...

aIEn said...

semoga semuanya dipermudahkan =)

LYAfrina said...

dah x lama..
walaupon ank ketigam tetap dlm debaran kan..yela, setiap ank lain pengalamannya..apa2 pon, lya doakan moga dipermudahkan segalanya..amin

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Sempat lagi tue mengemas aida..Ermm mcm tue la kita org pompuan nie kan..nak nampak semua perfect jer..so penat semua tolak tepi kan..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget