Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 6, 2014

Cousin Wedding @ Bangi Golf Resort

Lamanya menyepi…hari ni dah khamis, baru ada entry..blogwalking pon takde..sorry ye kawan-kawan..lepas ni kay..hehe..

Bukan takde bahan..tapi sibuk kot..(alasan cliché)..hehe..tapi memang minggu ni exhausted sangat..semalam plan kekonon nak pergi beli barang dapur, tapi lepas je mandi terus flat..tertidur sampai pukul 8..haih..entahlah dah hujung-hujung ni memang mencabar!dengan tantrum Medina nya lagi..oh my my my..setiap malam tidur dah tak lena..bukan sebab baby..tapi sebab Medina yang nak berpelukan kejap..kalau terlonggar pelukan, mengamuk tak tentu pasal..ouh penatnyaaa!!huhuh..Si Abg Aqil pon sama..kalau tak kat kaki..atas perut Mommy sedap je dia landing..sampaikan Daddy yang tengok pon geleng kepala..semua nak Mommy!huhuhu..

So last weekend..Cousin saya kahwin kat Bangi Golf Resort..saya datang sebenarnya lebih kepada tetamu sebab dah tak mampu nak tolong pape..huhuh..maafkan saya ye..so start jumaat dah mula berkampung di rumah mak saya..Sabtu malam kenduri..Lepas kenduri terus balik Puchong..Ahad,memang rest sepuasnya..penat!!


So jom layan gambar yang ada ye..hehee


Ni Angah saya yang duduk di Malim Nawar Perak..

Kira kalau nak jumpa memang payah..so sangat merindui saat-saat kami anak dara..sebab kami sangat close!dengan dia susah nak gaduh..sebab instinct kami kuat n sama citarasa..

Dia..Cikgu..anak dua ..hehee








Dan ini pulak My Happening Family..my beautiful Family..cuma suami Angah saya je tak dapat join sebab ada kursus..Suami dia pon Cikgu..



Along n Angah saya..

Dah besar baru kami sekepala dengan Along kami ni..hihihi..sebab dia sangatlah cepat touching n berfalsampah..saya asyik gaduh je dengan Along ni sebab muka seiras kot..tu yang tak sebulu..hehee


Abah saya menepung tawar ..

Nampak pengantin kan..pengantin comel lagi..cousin saya yang lelaki tu..







Angah saya with her syomellicious Baby..

Baby Saeed..comel..tembam..memang geram sangat dengan dia..







Along n Ateh..





My Small Family..












Kak Ngah ni memang Camera Friendly..






My Anak-anak..














Ni pulak kisah Gadis Goodies..

Semangat sangat my anak dara ni tau..sebab dia memang friendly n tak takut orang langsung!so semua orang rajin sangat melayan dia..

Layankan aje lah kan..senang Medina ni sebab dia independent sangat!


The End with budak Dobot ni!!

ok Bai!

Photobucket

12 comments:

Mar Mansor said...

cantik semua bershawl kuning dan berjubah biru..nice

SSulieana said...

oloh pandai sgt medina tu...comel cantik semuanya punnn...seronoknya ramai adik beradik perempuan kan

SSulieana said...

uuppppsss lupa nak komen...peyut aida dah besarrrr...comeyyy

LYAfrina said...

Aucakkkk..

Ye la sekarang msa cpt sgt blalu.. smpai tkejar.. nk rht pom x ckp kan.

Meriah majlis. Y pting smua sedondon. Pelamin pom simple..tp ttp santek.

Mila Hilas said...

berseri2 la muka ibu mengandung..hehe..medina tu nak tiru peace mommy ye? hehe

dalila said...

cantiknye sume sedondon..haah la..muka aida ade iras along aida..bsr dh perut aida..tp nmpk mcm melebar pulak..mcm baby girl..hihi

eika_jps said...

salam perkenalan...

cntik gabungan warna biru n kuning...

jemput singgah blog mummy
http://atikarafina.blogspot.com/

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

santekkk tema biru kuning..paling suka shawl tu..wat sndiri ek..^_^..kak ngah medina pon tak kurang comel ngan hairband kuning..acik sukeee..kikiki

mommycha a.k.a kak jenab said...

amboiiiii!

berseri makyong!!!! lawa lah...

LadyBird said...

Salam knl akk.. byknye gmbr.. meriah..

Miz Eija said...

semoga kekal ke jannah.... cantik kobinasi biru vs kuning

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantikk..semuanye sedondon...
alolo..comeii jer Medina dengan hairband kuning dia tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget