Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 10, 2014

Rezeki Baby A.J - Dapat hadiah Medela Freestyle #Thirdpregnancy

Assalammualaikum..

Alhamdulillah..dari Jumaat sampai membawak ke hari ni,saya masih tak percaya..masih di awang- awangan..hahahaha..

kalau saya tampar muka saya beberapa kali pon saya tetap tak percaya..


Sebab benda ni dah ada depan mata..

Sungguh!saya tak pernah mengimpikan akan memiliki Gadget idaman ibu-ibu semua dengan PERCUMA!serious..tapi Rezeki..Allah yang tentukan, Allah tetap memberinya melalui seseorang..

Seseorang yang saya tak pernah jangka..seseorang yang saya tak pernah jumpa!Seriously..dan orang tu adalah silent reader blog ni..Serious saya terkejut dan terkujat..Tapi tetap bersyukur dengan rezeki yang Allah beri ni..

Terima kasih yang tak terhingga buat Auntie S.. saya terharu sangat..memang hadiah ni sangat bermakna dan hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya..Hope to meet u soon..one fine day maybe..Semoga Allah mempertemukan kita..Amin!..

Tak sangka Auntie silent reader blog saya ni dan impian terbesar saya sepanjang third pregnancy ni, auntie realisasikan dengan sekelip mata..saya bersyukur yang teramat sangat sebab kita bukan siapa-siapa, tapi Auntie tetap auntie yang sangat motherly even kita hanya berhubung melalui telefon sekali dua..sangat appreciated!

Alhamdulillah..lepas ni saya dah tak runsing bila nak membeli, 'asset' terbesar saya ni..dan dah tak runsing macamana nak bayar credit card bila dah membeli asset ini..Alhamdulillah..Alhamdulillah..syukur padamu ya Allah..






 Siap beli kat One BB World as per my wish lagi..Alhamdulillah..





Aqil Medina pon excited dapat hadiah untuk adik baby..


Semoga breastfeeding journey saya akan dipermudahkan dan dimurahkan rezekinya lagi oleh Allah..Amin..amin..ya rabbal a'lamin!

***Rezeki baby A.J jr memang sangat luar biasa!walau saya sangat tak bersedia dari segi kewangan, tapi Allah dah murahkan dan mempermudahkan segalanya..Alhamdulillah sangat..Allah yang maha berkuasa!Nanti saya buat entry final preparation for third baby  ye..


Photobucket

12 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

wahhh..beruntungnya aida..ada silent reader hadiahkan sesuatu berharga mcm tu kan..hihi..mmg murah sungguh rezeki baby..^_^

SSulieana said...

Bestnyaaaaa!!!!...Rezeki Baby A.J

Suhaiza Shamsudin said...

untung aida ... rezeki baby ... :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..Alahmdulillah..murah rezeki baby..

mommycha a.k.a kak jenab said...

hamboiii beruntungye mama!!
alhamdulillah pasni boleh ber fs kan?

dalila said...

bestnyeeee aida..
untung la..rezeki baby kan..
alhamdulillah..

Mar Mansor said...

Ya Allah..betul ke ni aida??? Silent reader bagi? Bertuah sungguh aida. Rezeki baby kan. Siapakah orang tu,moga dia terus dilimpahi rezeki melimpah ruah.

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alhamdulillah..bersyukur sangat dengan setiap kurniaan Allah..Semoga Auntie S akan terus dimurahkan rezeki yang melimpah ruah..Amin ya Rabbal a'lamin..

Suliana said...

alhamdulillah. murah rezeki baby AJ ni :-) auntie S, nak jugakkkk :-p

Mek Rose said...

salam..lamanya tak mai sini..wah bes nyee tahniah bkn murah tu...so guna dengan sebaiknya :-)

norey said...

Alhamdulillah..syukur atas rezeki..

LYAfrina said...

waa..untungnya..
alhamdulillah..rezeki baby lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget