Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 20, 2014

Banyak Voucher FREE tapi Mommy dah menunggu hari~ Uwaaaa

Alkisah Cuti sekolah akan bermula minggu ni.. TAPI Aqil still tak cuti tau..dia still school sampai middle of December.. (Teachernya mau bergaji juga sepanjang bulan..hahahaa)

So memandangkan December bakal menjelma,Mommy pon mula menghitung hari untuk melahirkan..tapii kan..Sekarang ni memang ada beberapa Aktiviti untuk Aqil n Medina sepanjang cuti ni yang kami dapat secara PERCUMA..

Nak kata percuma 100% tu tak la..tapi banyak Free ticket for Aqil n Medina kena bayar..macam tulah..senang citer dapat voucher Buy 1 Free 1..

Antara Voucher tersebut adalah..

Megakidz MidValley..

Actually Voucher ni Mommy dapat time beli barang kat Baby Expo hari tu... So memang insists sangat nak bawak budak berdua tu pergi sebab tiket Aqil Free so just bayar Ticket Medina je la..RM19.00 on Weekend..Tapi persoalannya, bila nak pergi?Weekend dah FULL sampai December..Voucher ni pulak expires on 31 Dec 2014..Rugi kan kalau tak guna?huhuhuhu..So macamana?



Farm In The City

Voucher ni pulak Aqil dapat time Field Trip School dia hari tu..so saya pon memang teringin nak bawak Aqil Medina pergi lagi sebab Aqil kata BEST GILA tempat ni..Macam rugi pulak tak bawak diorang sebab Medina pon kan kalau nampak Binatang, semua nak buat kawan..Dog yang banyak2 depan rumah tu pon jenuh panggil suruh datang dekat dia..Berani betul!hahahaa..

Cumaaaa persoalannya...Bila nak pergi?Expires on 15 December 2014...huhuhu..sedihhh

Agoda.Com

Kadang-kadang kalau saya book hotel saya akan book thru Agoda..so bila kita register, kita akan dapat points dari hasil booking n bagi reviews. So accumulate dari tahun lepas punya points saya dapat lah redeem RM100 for next booking.. So yang menjadi persoalannya jugak...bila nak pergi n nak pergi mana?tengah sarat kot! Points tu pulak akan expires 31 December 2014 sebanyak 10,000 points..rugi kan?Haih..pening..semalam saya decide nak book hotel area KL je yang ada swimming pool..Tidur semalam n bagi anak-anak mandi pool..Menarik jugak kan?mintak2 lah sempat pergi sebelum beranak..hahaha..kalau dah sakit nak beranak time kat Hotel tu pun sempat je nak ke Hospital..Hotel kat KL je kan..hehee


So we will see how..

Heheeee..
Photobucket

11 comments:

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...rezeki rezeki...

Balkidz Hunny said...

meh bagi aku meh hahaha

norey said...

sayangg....xpegi.....Aida cuba la sebaiknya gunakan...akak pun ada free...tapi fikir xde masa manjang....huhuhuhu..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Lynn:Alhamdulillah..

Bal:hahaa..nanti kalau confirm aku tak jadi pergi, aku bagi kat ko eh..hhehee

Kak Norey:kan kak..sayang kalau tak pergi..semuanya best2..huhuh

Mila Hilas said...

dpt buat 2 drp 3 list tu pon dh kira ok..so baik akk pk betul2..hehe.. teruatama yg free rm100 tu ekeke

Mar Mansor said...

apa kata aida buat mini GA..sebagai hadiah bagilah voucher tu..
rezeki bersama2 gitu

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Menarik jugak idea tu kan Mar..wah boleh difikirkan nanti..hehee

aIEn said...

alhamdulillah rezeki anak2 tu...rugi kalo x gunekan. plan g hotel dlm KL tu pun ok ..at least xde la rase rugi vaucer rm100 tu =)

salam perkenalan & salam singah

dalila said...

bg kat ila je la aida voucher tu..hihi..xpe..yang hotel tu stakat pegi dekat2 ok je lg..blh rileks2 sebelum deliver ni..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

ruginya kalau burn aida..huhuhu.. eh sekejap jer aida dah nk bersalin kan..semoga dipermudahkan nanti..=D

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

part hotel tu sokong sgt..leh jek gi hotel dekat2 kan..dpd burn sayang..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget