Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 23, 2014

Company Iftar - Buffet Ramadhan @ Royale Chulan KL

Alhamdulillah..

Semalam saya and office mates telah dibelanja oleh Boss untuk buka Puasa di Royale Chulan KL..

Per head RM118.00 tapi kitorang beli kat Groupon so harganya menjadi RM85.00 per person!

But still bagi saya mahal..tapi berbaloi!sebab makanan dia MasyaALLAH punyalah banyakk..

Heaven sungguh..sampaikan saya tak sentuh langsung nasi..sebab makanan lain lebih menarik perhatian..

Jom layan gambar je lah ye..

Cuma gambar desert corner je saya tak sempat ambik..padahal kat situ lagi syurga makanan..Ice Kacang, Buah-buahan, Ais krim pelbagai topping, Choc Fountain!marshmallow...ouh..kalau nak sebut satu-satu memang tak ter sebut..Sushi pon ada tau!lasagna pon sama..Memang reccomended sangat buat yang ada budget untuk ke sini!BERBALOI!


Dalam kotak tu ada kurma dua biji..


Yong Tau Foo


House of cakes and bubur, and kuih muih..


Kambing Golek menu wajib!


Sauce and salad for Kambing..


Kerabu corner


Lauk pauk!


Nasi kerabu..


Air minuman..





Gulai Kawah..


Pasemboq!


Keropok kudap kudap


Cucuq!


Apam balik pon ada..ayam percik pun ada jugak!


Muka kami yang kegembiraan..





Kat belakang tu tempat mee kuah n laksa n laksam..









Group Photo..Boss saya yang baik hati..


Alhamdulillah..dapat duit raya tahun ni!

Seronok sangat!hehee






Sempat bergambar dengan kak Isma AF..

Dia penyanyi live band kat situ..






Daaa...

Seronok tahun ni..Rezeki melimpah ruah..Alhamdulillah!




Photobucket

8 comments:

norey said...

wahhh...meriahnya makanan....kalau akak pun xambil nasi..alhamdulillah rezeki...nanti jangan lupa...datang rumah....hehehhehe

::NureeN:: said...

meriah sgt2.. best tol...
kami ri ni iftar kat luar
tp bkn buffet la, mkn kat kedai dlm queensbay hehehe sbbnyer sng nk g cr kasut raya pas berbuka

aTieYusof Family said...

Seronoknya berbuka di Hotel kan AIda..berbaloi2 makanan tu.. banyak pilihan.. Alhamdulillah, murah rezeki Aida thn ni..syukur..:)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Meriahnya aida.. decoration pn cantik..liplap2 lagi.. untung la bos belanja..puas makan kan menu bersusun2 tue..=D

Mar Mansor said...

memang sangat mewah dengan makanan!!
tp bukan boleh rasa semua tu..mujur la bos belanja kan..untunglah..
dapat duit raya lgi..best dapat majikan macam tu..

dalila said...

bestnye bos banjeee..siap dpt duit raya lg tuuuu..

Mila Hilas said...

tang duit raya tu best hehehe

kayyana said...

meriahnyer... seronoknye bos blanje buka kat hotel.. rezeki tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it