Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 3, 2014

Alhamdulillah.. - Chq Nuffnang dah sampai.. Thank uuu Nuffnang.. :)

Nuffnang selalu macam ni tau..suka bagi ai duit raya..hehee..

Thank you Nuffnang..selalu hadir di kala memerlukan..ecehhh..hihihi..

Walaupun amountnya takde lah banyak mana, but still saya appreciate sangat..kikiki..





Tahun lepas pon dapat time nak dekat raya..memang timing tu selalu betul..hehee..So tahun depan bagi lagi ye En Nuffnang..kikiki

***Saya cash out tepat 30/5/14 so dapat chq hari ni..memang proses makan masa sebulan genap..


Photobucket

15 comments:

Jueliza Jamani said...

bestnyaaa

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah dah boleh shopping raya la.. =D

nurul husna said...

aida dah cash out yer..husna pun dah cakap angka ratus2 ni..tp sayang lak nak cash out..tggu la byk sket..hehe..wah...duit raya lebih la utk aqil dan medina yer

Wawa Yusoff said...

alamak, kite punye x dpt lagi la.. cash out masa 24.5.2014 haritu.

aishhh, tak aci ni awk dapat dulu. hehehe :)

Lynda Che Lah said...

bestnya!!

Lily@MamaZaraZareef said...

akak baru je cash out few days lepas..itupon lepas dkt setahun tak jenguk nuffnang rupanya ada lagi rezeki wlu tak banyak mana..hehehehe..tak taulah smpat tak cek smpai sblm raya..klu smpat best gak..^_^

Mar Mansor said...

cash out 30/5 ye baru dapat bulan 7..ok2 tips ni..hehe..
tak cash oit lg..tggu tahun depan

Fiqah Feeona said...

Wahhhh..bestnya..boleh belanja saya ni...Hihihi

misz sheyla said...

shopping la pe lagi..hihi...nak cash out jugak tapi mcm nak tunggu lagi..sebab cpuv ngah on going lg..tunggu semua dah credit bru cash out..

mommycha a.k.a kak jenab said...

ayuhhhh!!!
cepat gi soping rayeeee >.<

~MommyAqilMedina~ said...

Hehee..thank u semua..best2..tgh tunggu cek clear baru dapat shopping..kiikiki

dalila said...

bestnye aida..rezeki nk raya tu..bole la sopping raye..

Fara Dilot said...

sy ade rm52 jek dalam nuffnang.. camne nak cekout? sy buat ritu derang rejek.. sbb sikit sgt ke.. kesian sy.. nanges..

shalimar yusof said...

bestnyeee..bila la nk merasa niii....

aTieYusof Family said...

wahh! tahniah Aida.. rezeki tu..boleh shopping baju raya Medina..hihi.. rezeki..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget