Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 24, 2014

Aidilfitri 2014-Medina Si Mami Jarum!

Biasalah kan..bila ada anak perempuan, semuanya nak letak kat dia..semua nak dia yang pakai..mummy pakai yang halus-halus pon takpe janji anak bergaya..

So its same goes to me!!HEHE

Semalam lepas buka puasa, gagah ke IOI untuk menambah seri Medina..(Hahahah)..Saya pergi dengan MIL n SIL sebab daddy tak balik lagi..(wuwuwuwu)..Aqil kena tinggal sebab dia dah mengantuk..so better tinggal dengan bibik..Rupanya si Medina pon mengantuk!Towards dah sampai IOI tu, dia pon dah terlentok..ok!senang kerja Mummy..

Memang fokus nak pergi Wanson je..Yang lelain tu, kalau sempat baru pergi..(beli Socks,panties n Baju Daddy)..So bermulalah aktiviti memilih itu dan ini..sedihnya Collection for children sangat limited!design pon design lama..tak cantik..disebabkan Mummy malas nak round satu IOI tu, so Mummy pon main ambik je lah yang design lama pon!

Lepas pilih gelang..pilih subang..lepas tu pilih rantai pulak..kemudian baru lah ambik hat Mummy..yang halus-halus je..hehee..nak ambik gelang kaki Medina takut missing in action lepas tu tak sedar..tu yg tak prefer beli tu..huhuhu..

Sebenarnya masuk yang ni dah 4 kali beli subang untuk Medina..tapi anak dara ai tu ganas hamat..subang pertama, habis bengkok2 dikerjakannya..subang kedua, asyik lah tertanggal bontot nya..subang yang ketiga pon sama, bontot hilang sampai tak jumpa..so kali ni saya beli yang pakai screw punya..so memang susah lah kalau tangan gatal Medina nak tanggalkan..

Rantai pon rantai kedua untuk Medina lepas rantai pertama habis putus ditariknya..Ganas sangat kan..

Gelang pon gelang ke tiga..gelang pertama, bengkok sebab jenis bangle.. Gelang kedua hilang sebab ada orang ambik/curi..

So sekarang terpaksa lah jugak beli yang baru untuk semuanya untuk si Medina Botak still like a baby..hehee..





Hantar wasaap gambar ni kat Daddy..Daddy tak berkenan tang rantai tu..sebab katanya labuh sangat..lagi senang dia putuskan..Mummy pon tak try kat Medina semalam sebab dia tgh tidur dalam stroller..tapi menyesal jugak tak try..sebab labuh kemain..huhuhu

Lepas raya wajib bukak rantai tu..kalau tak, rantai tu akan menjadi mangsa jugak nanti..huhuhu


***Hari ni terpaksa pergi jugak lagi IOI..nak beli baju daddy kat Padini lepa buka nanti..lepas tu barulah lega dan fokus kat kemas-kemas bag je..

P/s: Daddy kata tak tau dia balik bila dari JB..padahal esok dah nak bertolak ke Kedah dah..haih..pakat balik hari Sabtu la kot..Baju-baju yang daddy bawak ke JB tu pon kena laundry jugak..haih..pening..

Photobucket

8 comments:

::NureeN:: said...

amboiii... meriahnya medina
mcm ni la kan bila ada anak pompuan
x kurang jgk anak nureen hihiii

SSulieana said...

wah bersinar2 nnti medina kan...biasalah aida ada anak pompuan ni mmg cam gitu la gayanya...suka nk tgk anak cantik kan...Selamat Hari Raya ye Aida and family...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Amboiiiii merelittttttt aih medina..hehehe.. sakan medina beraya tahun nie.. nanti mai singgah umah aunty farah tau.. ;)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya medina banyak collection. hehe labuh sangat rantai.. tapi lawa je medina pakai.. buh dalam baju kurung. asal nampak kat leher sudah ler.. kan?

Mila Hilas said...

untung la jadi medina hehe

Mar Mansor said...

memang mami jarum jr. nih..
saya tak berani pakaikan rantai & gelang kat anak..kompem hilang

dalila said...

amboiii medina..untung la..
kecik2 dh penuh dh brg kemas..jgn ganaz2 ok..hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

Wahhh mommy..sakan shopping barang emas ye utk raya ni..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget