Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 28, 2011

Update:2 hari menjelang Syawal..

Mesti sekarang ni ramai yang dah pulang ke kampung halaman masing2 kan??

Betul tak?

buat kami-kami yang takde kampung ni hanya balik ke rumah mak di kajang sehari sebelum raya je..

Iaitu esok!!

Hari ni nak touch up sikit rumah sebelum isi rumah pulang ke Kedah..pulang ke Melaka dan pulang ke Kajang..hehehee..

Semlam saya buat kuih Cornflakes..dapat la dua balang..huhuhu..

Hari ni plan nak buat choc chips..tapi..Mixer plak takde..(kena pinjam kt mak..heheh)

So esok je buat...

Tadi bangun terus basuh baju raya...(walaupun hujan..takut esok tak sempat)

Pastu kemas bilik yang berhabuk giler after sebulan tak tido situ..(weall tido bilik TV je..heheh)

Kemas bilik Aqil...DONE!!

Sekarang ni tgh tunggu Isi rumah bangun utk kemas rumah lagi sekali.

(2minggu lepas dah kemas bagai nk rak hari ni just buang habuk2 je..)

Pastu Setle la bab rumah..

Baju2 raya plak??

Semuanya dah complete..

Daddy:Baju Melayu Pink..samping Pink + Silver...T-shirt COllar Padini Authentics 2 n Kemeja Padini gak satu +Seluar Levi's..
(semuanya dah lengkap buat Daddy)

Aqil:Baju melayu Pink n samping Pink + Gold (tak sabar nak tengok Aqil Hensem berbaju Melayu) +1 Kemeja Miki+1 Tshirt Collar Miki+2 T-shirt Miki+ 1 Jeans Miki...Plus ade dua tiga Jeans Miki yang bleh pakai lagi..Kasut pun pakai yg lama je..elok lagi..Sandal Nike pon baru je Mommy beli 3 bulan lepas..so pakai yg tu je..huhuhu...

Mommy: Baju Kurung Pink (tudung belum ade lagi)+Baju kurung Kelabu hitam (tak cantik!!)+Baju kurung Turqiose+Purple (biasa2 je...)+Jeans Lama+Blouse Uptown + T shirt Seed..huhuhu..Mommy la yang paling tak bergaya sekali!!Sediih!!!!

Tapi Takpela..nak buat camana kan??Biar hero2 plak yang raya sakan....huhuhu


BTW,

Di kesempatan ini...Saya sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri....Maaf Zahir Batin...Minta maaf di atas segala keterlanjuran kata selama saya ber blog...Halalkan segalanya ye...Raya nanti jemput datang rumah...Boleh kita eratkan silaturahim..hehehhe...
Hati2 berhari raya..Keselamatan jangan dilupa...


Photobucket

3 comments:

Yasminhamid said...

selamat hari raya maaf zahir batin..

Mamanurin said...

Selamat Hari Raya Mummy!!! hehehehe baru sempat nka buka blog

wahida said...

selamat hari raya my dear..

maaf zahir dan batin...

masih bercuti lagi kah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget