Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 12, 2011

Dengar lagu raya~Tiba-tiba rasa bersalah!!

Kejadian ni sebenarnya di pagi Isnin yang lalu..
Saya drive pg kerja sambil2 tu suka dgr radio..
n selalunya saya akn tukar2 channel..ikut mana yg paling kurang iklan n lagu best..celoteh tu tak berapa sangat nk dgr tp ikut topic jugak la..

(hubby saya suka marah2 kalo saya suka tukar2 channel...dia kata pening...biarla..jeles!!!hihih..)

tetiba tu kan..saya pon dengar la Suria FM...sekali tu,Halim cakap diorang akn memainkan (ntah betul ke tak word tu pn saya tak tau) lagu raya bertajuk..... (tak ingat!)

EH biar betul ?? Dlm hati saya ckp..isy tak kut!!iklan je..

Sekali tu kan..mmg betull!!!bukan iklan..tapi lagu penuh!!

Uishhh..dahsyat laaa...seingat saya,radio2 ni kena patuh rule n procedure kan kalo nk mainkan lagu raya...ni baru puasa ke 8 dah pasang lagu raya..isshhh ishhhh ishhhhh..

INgatkan diroang ter salah tekan ke ape..but then...semalam pon saya dengar lagi lagu raya..Menjelang Hari Raya.. at Suria FM breakfast @Suria..hurmmm..

Nak tarik pendengar pon agak2la sikit...tak payah la pasang lagu raya awl sgt..sbb takut org2 dah tak sabar nak raya n abaikan je bulan Puasa yang mulia ni...ingat sikit!! (dgn nada tak puas hati)

Kalo nak pasang..pasang hari Isnin depan..confirm dialu-alukan...

Radio2 lain..please sensitive sikit ye....

ok!!daaaaaaaaaaa....

5 comments:

SSulieana said...

tu belum lg pegi shopping complex bagai...lagi cepat pasang lagu raya...esp.kedai jual cd le...hehehe...sabo je ler kan

Yasminhamid said...

bukan ker lepas 14 hari posa baru leh main lagu raya?/

eRaY said...

huh tak sensitive langsung....tak feel pasang lagu raye awal2

kayzie said...

langsung takde kesedaran..haishhh!!

MommyAqil said...

mmg pon kwn2..tak sensitif langsung!!aiyooo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget