Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 16, 2011

Husbd kata Choc Ships saya mcm Famous Amos...(Chehh!!)


Kuih raya kegemaran semua…
Actually tahun ni mcm tak plan pon nk buat kuih since last time sy buat before ade ank..

Tp tahun ni mcm teringin plak nk buat kan..(mood ngengada dh dtg dh..ahahha..)
So sy plan cm nk buat kuih cornflakes madu..(kacang je,pejam mata pon dh siap..tu kata org pakar..bukan saya ye)

Pastu nk tambah ngada sy ingat nk buat kuih koko crunch chocolate…(tp ni tgk bajet jugak sbb mcm mahal sikit bahan2 dia..nk buat tak leceh..hehehe..)

Dan..semalam lepas kemas2 rumah,sy saja keluarkan oven dr stor..pastu sy ckp kt husbd sy nk buat kuih..

Sekali tu kan…encik husband boleh request nk suruh sy buat kuih Chocolate chips pulak..aiyoo..dh la sy banyak tak ingat sebab dah 2 tahun sy tak buat kuih tu..huuhu..(katanya coklat chips sym cm Famous Amos..chehh terperasan sudah!!)

Then..kena buat jugak la..dah kata suami harus dituruti..maka saya akn berkobar2 utk membuatnya nanti..chewahh..

Ape kuih kegemaran di pg raya anda semua??

3 comments:

shilafaizz said...

aida: mau resipi choc chips awak boleh?? hehe sy pon nak buat jugak xpenah lg buat biskut choc chips...

MommyAqil said...

Shila..alamak segannya saya..saya bukan pandai pon sebenarnya..tp ikut buku n tambah ikut kesedapan saya..hihihi…tp klo awk nk jugak..nanti post entry Choc Chips recipe…Tunggu ye..ehehehehee..

kayzie said...

sy dah buat choc chip n tat nenas..tat nenas dpt 1 balang jek..tak larat dah nak wat lagi..semputtt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget