Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 11, 2011

Tema Raya~Birthday Aqil di pagi raya...

yeayyyy!!Birthday Aqil akn jatuh pada 30 Ramadhan bersamaan dengan 29/8/2011..
Esoknya dah raya!!
So ikut Plan InsyaALLAH akn celebrate di pagi raya bersama sanak saudara sebelah Mommy n akan disambut dirumah onyang Aqil..Wahh meriah2..

(tapi baru dlm plan dan masih berada di dlm fikiran MOmmy je...Tak bgtau daddy lagi..-mesti kena cut off bajet)

TAPI..ade yg tak best sket sebab nanti Makngah n Maklong tak raya kat KL...

Diorang suma braya dirumah mentua masing2 n only raya ke empat akn balik sini..uuwaaa...dah dua kli tak  dapat raya sama...huuhuhu..

ooppsss lupa plak...Tahun ni Mommy memenangi cabutan undian dengan secara rasminya tahun ni akn beraya di KAJANG!!hehee..syok2...

Sebenarnya tadela undian sangat...cuma daddy decide tak nak beraya di Kedah sebab ramai cousins dia raya rumah mentua so TAKDE GENG!!heehee..Tahun depan baru giliran Kedah kembali...

so sekarang tetiba terasa tak sabr nak raya walaupun persiapan hny ala kadar sebab bajet ciput n as of now Baju raya Mommy pon tak beli lagi..sadis kan..hukhukhuk...tapi takpe..yg penting persiapan untuk ank Mommy dah almost 80%..alhamdulillah..Baju melayu mungkin minggu depan baru siap..sedondon dgn Daddy lgi!!

***Tema tahun ni  PINK BANDUNG!!korang pulak kaler ape??

Birthday Aqil mungkin akn beli kek besar je n mkn juadah raya sahaja..dan tentunya tetamu tak perlu dijemput sebab mereka akn terhimpun dgn sendirinya di pagi raya nanti..TU yg TAK SABAR tu nak raya..(upppsss baru ramadhan ke 11ye Pn Aida!!heheeee..)

4 comments:

Edura Hanum said...

wah bestnya nak sambut raya nie kan.baju raya pun anum xbeli lagi.beli yg ready made jek tahun nie

Yasminhamid said...

utk anak2 jer beli baju baru.. pink bandung jugak.. mak ayah dia baju recycle jer..

shilafaizz said...

Tema tahun ni Grey sebab ayah myra recycle jer baju melayu tahun lepas (yg baru 2,3kali pakai tu).tapi mummy n myra opkos baju baru..hehe.then sbb anak dara ade mestila ade pink2 kale tp myra + mummy only! Hehe

MommyAqil said...

Anum:bonus dah masuk boleh la membeli belah ye..hihihi..

Kak Min:sama tema kita tahun ni..tangkap gambar mesti cantik kan...Sellu mesti ank2 jadi keutamaan kan kak..

Shila:Grey!!mesti comel lote myra bam bam tu pakai baju kurung!!nanti tangkap gambar bebanyak eh,boleh tgk ank dara sorang tu...hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget