Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 15, 2011

Apa menu berbuka anda hari ni?


Berbuka Puasa ape hari ni??

Hehehe..

Since sekarang ni saya dah tak masak (sbb lauk pauk dah habis dlm peti ais)

Maka saya harus merajin2 kan tekak saya ni untuk menelan makann bazaar..

Bukan selama ni tak bleh langsung nk menelannya tp certain fuds dia not in really gud taste..better masak sendiri..(kengkadang rasa cm dh nk basi n kengkadang mahal nk m***s tp tak sedap mana pn)

Tp dlm keadaan terpaksa mkn je ape yg ade..huhuhu….

SO plan hari n ink buka dgn nasi beriyani aym madu..(wahh mavelesss)

Dn kuih roti sardine goreng plus buah Melaka..(nyummynya..)

Kurma..Air blackurrant..Alhamdulillah…

Tp semua tu sy kirim je..malas nk pg…hihihi…

N kalo tak hujan,bleh sy bwk Aqil pg playground smentara menunggu waktu berbuka kan…kan..kan..kan…hhhhhheeee…

So Ape juadah berbuka puasa kamu2 semua??

3 comments:

Edura Hanum said...

anum smpai dah xtau nak makan apa.
if ari bekerja memang xsmpat nak msk2.weekend jek kitaorang masak.bkn pe..setiap ari asyik beli jek boring juga.even masak lauk simple..tapi nikmat dan kesedapan lagi terasa

Yasminhamid said...

hr ni akak masak asam pedas ayam, siakap masam manis ngan sayur kailan.... air teh o panas jer..

MommyAqil said...

betul tu anum..akak pon smpai dah tak tau nk mkn ape padahal bnyk lg je yg belum di mkn..hihihi..cthnya:nasi kerabu..hihihi...

KakMin:wahh sedapnya...mesti Kak min ni terer masak..nanti bleh raya rumah Kak Min nanti..heheee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget