Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 25, 2010

PreHoliday Mode!!Less than 24hrs

Wahh kurang dari 24jam saya n family n family huby akn terbang ke sebuah destinasi yang kami namakan destinasi percutian..

Hihihih
Saja je nak surprisekan kan..
Sebenarnya, holiday kali ni saya sgt excited sebab 1st time bawak aqil kesayangan saya pergi bercuti n kalau diizinkan Allah akan mengelilingi Pulau..
Wahh bestnye..mesti dia pun sangat teruja sebab dia sangat sukekan yang adventurous nih (based on my opinion..ibu yang melahirkan anaknya)

Yg penting saya nak tangkap gambar bebanyak walaupun dengan camera cabuk kami tu dan walaupun without any DSLR yg akan terlibat..yg penting family momentos sangat saya tagihkan..tak kisahla camera murah sekalipun…huhuhu…

Wahh..tak sabar pulak rasa..nak ilangkan semua stress yg ade di bumi KL ni dan inginkan kedamaian di bumi Langkawi.. (hahhh..dah tak surprise dah…)kikikik…




Airport ni la yg akn kami landing esok...

InsyaAllah akn menginap di sekitar Pantai Cenang

Ni org kata bagi helang makan
Dayang Bunting's Lake... (i was there last 2 years_hunnymoon)




Dayang Bunting again




See what peoples saw?




Photobucket

4 comments:

echa said...

selamat bercuti.........:)

::m!SS edURA hanUM:: said...

wah bestnya akak nak p holiday..
selamat bercuti2...

Yasminhamid said...

ermmm.. bestnya bercuti.. dah lama tak berpeluang bercuti.... selamat cuti-cuti keluarga...

PinkyLady said...

tima kasih echa...hihihi...

Thanks anum dearie..(xcited terlebih plk kan)hikhkkhik...

kak yasmin,jom ikot sekli...msti best holiday ramai2...hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget