Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 15, 2010

Cough~Flu

AGaknya sekarang ni mmg musim kot...Aqil Jauhari saya sedang dilanda batuk dan selsema..On n Off..hurmmm sy noticed Aqil quite senang la nk dapat semua penyakit yg selalu serang kanak-kanak..padahal,kami-kami takde pun yg kena penyakit2 mcm ni..(execept for his bibik)...hurmmberjangkit mungkin..

Dan semalam...
Buat kesekian kalinya, Aqil susah nak tido n every 30mins dia akn bangun..merengek dan mengamuk..arghhh...sedihnya..tak dapat tido nyenyakk..huarghhhh...sampaikan die geramm saya mamai2 layan dia,dan dia landing sesuka hati dia je..sekali tu dia landing..nak tau jadi ape??

huhuhu...dia landing ats muka saya san hantukkan kepala dia yg botak dan bulat tu kt dagu saya yg tak berapa nak runcing ni...hihihi..dan ape lagi..sekali lagi gusi saya berdarah dan bibir saya pecah..saya pn jeritla "Auwwwww!!!sakitlaaa...."terus dia diam merengak dan seakan merajuk...uwaaa kesian plak tgk dia..."meh sini sayang..sorry k"..dia pn dtg dekat saya dan baring bwh ketiak saya balik..(comfort zone for him)...hikhikhik...

Malang sekali,time dia merengek dan mengamuk tu, his daddy not around...(pg main keta Drift)..so saya la yg bertanggungjawab sepenuhnya ke atas rengekan dan keamukkan aqil...

Dan yang paling mengherankan saya..Bila his daddy balik (around 4am) tetiba dia dah tak merengek dan mengamuk..siap nk bersembang lagi dengan daddy kesayangan dia tu..(arghhh saya gerammm..) dan sampai ke pagi..dia dah tak mengamuk dan merengek since his daddy dia balik sampai saya nak pegi kerja...(Aqil saja nak buli Mommy yerr...) takpela Aqil,thousands thanks coz create a sweet 'horrible' nite for Mommy...*hugs n kisses*Photobucket

7 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

agaknyer aqil nie merajuk xda teman nak bersembang...then lagi kena tinggal ngan daddy dia..tue yang merengek jerr..

PinkyLady said...

HUHUHU...yer kot sis...die rindu nk main2 dgn daddy die since daddy die keluar rumah pukul 9mlm...hurmmm so skrg akak rs sgt mengantukkk di hari jumaat yg mulia ni...ehehehe...

::m!SS edURA hanUM:: said...

hahahaha..pe lagi sis..
tido...anum pun mengantuk lagi
even baru balik dari shoping...hahaha
ujung2 bulan leh lagi kuar shoping.alamatnyer pasni perbelanjaan kena catu lah

hamzah ian said...

haha.. budak suka lelaki

Ailysya said...

laaaa... selsema lagi.. cian aqil... huhu.. tp skrg ni musim kot.. adam pun bru lega demam..

Yasminhamid said...

salam... saya singgah utk bertukar-tukar link.. saya follow awak yer...

PinkyLady said...

anum:hiihihi...mmg akak tido pn time lunch jumaat hr tu..Tak Larat!!wah!!shopping!!best2x..
Mira:tula pasal kak aida pn rasa mmg musim kot..tp cepat sgt aqil berjangkit sbb hr tu br sgt lega nya...hhuhuhu...
hamzah ian:hihihihi
yasminhamid:sila2..jgn malu2 k...nnti sy follow awk juge... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget