Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 18, 2013

~Cuti 2 bulan sudah berakhir...~

Assalammualaikum..

Hai semua..
Rindu kat blog..rindu kat korang semua..seriuss..rasa cam ralat sangat bile tak update terlalu lama..

Bukan takde cerita..tapi terlalu banyak cerita yang buat saya cam..hurmm..kat mana nak start eh..cerita mana yang nak didulukan ni??haihhh laa..sudahnya bebrapa entry terpaksa masuk draft yang takkan terkeluar lagi sebab dah out to date sangattt..huhuhu..

Sekarang..tika ini..saya dah pon kembali ke kantor..iya..saya udah bekerja..hahaha..(sejak duduk dengan bibik lombok, asik nak speaking indon sajee..huhuh)

So mood hari ni agak tak best..yela kan..dah cuti lamaaa..sekli tu kena kerja..mmg mood ke laut jugakk..tapi demi sesuap nasi..kugagahkan jua..eceh..hihihi..

So far tu je nak cerita dulu..sebab life saya still ting tong lagi..1st time bergelar breastfeeding career mommy (term tu saya main hentam je ye..), so agak mencabar bagi syaa..still tak dapat adapt lagi dengan ke kelam kabutan yang ade..huhuhu..semoga Allah sentiasa bersama saya utk menghadapi semua ni..huhuhu..

nanti saya update lagi ye kawan2..dan tidak lupa blogwalking juge..jgn risau..I will..Sampai ketemu lagi...Love u all...(macam artiss..hahahaaa..)



Photobucket

7 comments:

pelangi chenta said...

menunggu update dari sis =)

NM03 said...

ooo.... dah start keje ye

ha, ape lagi, hapdet laju2 pasal baby medina amani...

Lily@MamaZaraZareef said...

laaa..dah naik keja ker..cepatnye rasa dah dua bulan kan..hhehehe..takpe aida..entry yg dah backdated tu update jekla..akak pon skang entry byk yg lama2..tak smpat nk update cpt2 kan so update kendian2 kira aci jek..hehehehe..

SSulieana said...

eh dah kerja?cepatnya masa berlalu...welcome back aida...:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tak terasa dah 2 bulankan...
apapun..moga dipermudahkan segala urusan ya..

aTieYusof Family said...

Welcome back Mama Aqil & Medina..
moga semua urusan di permudah kan ya.. Aqil mesti happy dah ada teman bermain..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kejap jer dh keje balik kan...banyak citer yg nk distorykan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget