Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 12, 2014

Activity on Sultan Selangor's Birthday - Reka Zone IOI Mall


Assalammualaikum..

Semalam saya n Husband cuti..dan kami hanya ber malas-malasan je kat rumah..

Pukul 3.30 petang baru keluar rumah..Itupun husband cakap, kita tak boleh pergi jauh-jauh..boleh pergi dekat dengan hospital je.. ehehee..So ke IOI Mall lah kami semalam..

Saya ni fikir lepas ni kalau dalam pantang, kesian pulak kat Aqil sebab tak ke mana-mana pon cuti sekolah ni.. (sebab plan nak redeem Agoda Voucher tu bulan ni n travel date lepas pantang)..hihihi..SO saya fikir bwk diorang pergi playland lah..

Kebetulan kat IOI ada Reka Zone tu, so lepas je kitorang makan kat Food Court Jusco tu, teruslah kami ke Reka Zone..

Luckily sempena cuti sekolah ni diorang ada buat disc sikit..

On weekend/Public Holiday:
Single Entry Kid : RM20.00 (NP : RM22.00)
Two Kids            : RM36.00 (NP : RM44.00)
Untuk yang above two years old


On Weekdays :
Single Entry Kid : RM15.00 (NP : RM17.00)
Two Kids            : RM26.00 (NP : RM34.00)


Kalau 2 years old n below : RM11.00 (Weekends) RM9.00 (Weekdays)

So agak murah di situ bile kami just membayar RM31.00 je untuk Aqil Medina..

Bermain lah diorang sepuasnya sebab kat dalam tu agak besar n banyak mainan yang penting AqilMedina Enjoy! Alhamdulillah..

Seronok tak datang sini?

Seronok! siap Medina tunjuk sign GOOD lagi kat tangan dia..hehe..


















































Nak dekat pukul 8 malam kami pun balik dengan sepatutnya mereka kepenatan..tapi bila dah sampai rumah n mandi, penat tu terus hilang..haih!



Siap boleh buat revision lagi..

Adoidoi.. Mommy exhausted sangat ni sayang..huhuhu

So kalau berpeluang lagi, dan Mommy still tak deliver lagi, boleh pergi kat Mega Kidz Mid Valley lah pulak..hihi (Sebab ada tiket free hari tu kan?)..

Sebab..Next Week Mommy dah start cuti!

Yeayy..

Saja ambik cuti dah sebab badan is tak larat..

Baby kali the heaviest baby yang Mommy pernah carry..huhuhu..so exercise untuk cepat bersalin takpe kot..daripada datang kerja n duduk je sehari suntuk!sakit pinggang mak nak..huhuhuhu
Photobucket

9 comments:

Hati Ema said...

wah... dah nak start cuti... semoga dipermudahkan...

SSulieana said...

ok next time boleh bwk my kids kat situ...mcm best jer...aida cepat la deliver nk tgk baby baru...hihihi

Mila Hilas said...

kat ioi pputrajaya ye? Ada limit masa x masuk kat ctu sis? ke main sampai puas??

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Bukan cik cammy..yang ni kat IOI Mall Puchong..kat sini takde limit masuk..boleh main sampai letih..hehee

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aida,
salam perkenalan yer
memang kita ni ibu ayah asyik pikior nak gumbirakan anak2 ja kan3
diorang epy kita seribu kali epy kan2
pa pun kalo sudi jemputla singgah & join blog sha juga yer :

LYAfrina said...

mmg puas hati la leh main ..
syurga kanak2

Meeya Techik said...

kita follow :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Seronok la budak berdua tue dpt main puas2 kt dalam tue..=D

dalila said...

penah intai2 kt sini ms pegi ioi aritu..tp xnmpk ape yg menarik sbb betutup..puas ati la bace entry aida ni..klu mcm ni, sesuai la nk bwk danish..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget