Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 2, 2013

Ahad - Kerja - Malas mode on!!

Assalammualaikum..

Yup..saya kerja hari ni..

sebab report saya tak siap lagi..boss nak tgk esok!!

mana sempat..

saya rasa cam nak nangis..

Hari Jumaat hari tu, mood saya down sangat - balik kerja hujan lebat- selebat hati saya menangis - jalan jem teruk - pukul 9 mlm smpai rumah- hujan reda - terus pg Uptown - shopping baju bajan Medina.. RM150 gone!!haa hamikk kau!!!- pukul 2.30 pagi baru balik rumah - Medina tinggal with Bibik - luckily dia tak bangun langsung since mommy tinggalkan dia at 10.30 pm..- gud girl~~~

ahahahahah


so hari ni kena siapkan jugak no matter what!!sedih!!!

The gud news is!!

Bapak mentua saya bagi saya cuti with Husb utk pg Genting this coming Tuesday!!!Yeayy!!Medina n Aqil akan kesejuk-sejukkan nanti!!

Joms buat kerja sampai siap n berjimba sampai puas this Tuesday until Thusday!!

What a lovely holiday!!

Jomss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Photobucket

6 comments:

cik chinta said...

bestnye cutii..kt kn bkurung

Deq's Qienz said...

alahaii cian mumi kite..sabaq yerr..maaf yer mamy saya lama xsinggah sini..jgn marah ya..kalo bkesempatan nt sy singgah lg tau..hehee

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,

salam ukhuwah dari bunda...

selamat menjalan kan kewajiban..hrp semuanya akn beres...

Zata Ezzah Fawzi said...

salam kak,
blog walking je...:)jemput la ke blog sy jgk..:)
http://vitamindelight.blogspot.com/

aTieYusof Family said...

Selamat siapkan kerja ya Aida.. then nti boleh coti2 Malaysia..rilekskan badan & minda..
wah! Medina & Aqil nak gi Cameron..kirim strawberry...hehe:)

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye die nak pi genting ye..happy holiday!!! takpe..bersusah2 dulu,pas keja siap enjoy sakan k..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget