Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 13, 2013

#TeduhanKasih - Pujian ouh..kembang mak!!

Okla sekarang ni saya confirm raaamai orang yang follow cerita pukul 7 mlm kat TV3 tu kan?sampai maghrib pon pukul 8 kan?

**Cepat Ngaku!!

Saya tak ye..sebab takdelah fanatik sangat tengok citer tu sebab jalan cerita cam sama je dengan Sehangat Asmara..sama je dengan Setia hujung nyawa..lebih kurang lah walau tak 100% pon!!

So agak tak fanatik sangat lah kan..

Sapa yang gilakan Adi Putra..Of kos..tercongok depan TV kul 7 kan??

hikhikhik..

Saya pon minat lah jugak dengan dia..sbb sifat penyayang n kehensemannyaa...hahahah

TAPI..saya tak minat sangat dengan heroin Citer tu..Sherry Ibrahim tuuu..huhuhu..

Ntah..tak minat sangat dari dulu sampai sekarang..tak minat cara dia berlakon..tak minat tengok muka dia..hahahah..Ntah TAK MINAT!!kikiki..

Tapi disebabkan semua orang layan n bercerita pasal citer tu, so saya pon folo je lah..

Tersabit sama of kos lah En husb kan..gara-gara kitorang bercuti kat Genting hari tu..terus ter folo sbb orang2 tua kat situ semua nya gilakan cerita tu..huhuhu

So hari Selasa lepas...kitorang pon layan lah citer tu sambil baring atas katil..sambil teman Medina Tidur..sambil menatap TV buruk 33inch kat dlm bilik kami..tetiba En husb mengeluarkan ayat seperti ini..

"hisy..abg pelik lah..camana lah diorang ni boleh ambil perempuan ni berlakon jadi Heroin?dah la muka kampung..tak cantik pulak tu..(Uuuppsss) Abg rasa..Bie lagi cantik dari perempuan tu!"

saya yang mendengar ni haruslah tersengih -sengih n tak terkata apa...hahahahh

cuma mengiyakan lah sahaja..kakakka..

"ambik lah heroin cam Tiz Zaqyah ke..Izara Aishah ke..barulah best"uhuk!!

malam tu..saya tidur dengan senyum penuh di bibir..kahkahkah..

Sebab seperti semua maklum, husb saya bukan lah orangnya yang suka puji Isteri or anak-anaknya..So saya hargai sangaaattttt Pujian seperti itu..kikikikikiki...

***Mode perasan tak sudah!!hahahahahahhahaahah






Photobucket

6 comments:

Norhasniza Khalid said...

mmg x sesuai la sherry jadi iffa

Hati Ema said...

memang folo citer ne.. walau sampai rumah kadang kadang hampir 7.30pm... bole ulangkaji dalam Tonton...

betul kata husband tu..... hehehehe

Cik Cammy Lia said...

oppsss kesian kat sherry..hehe... pape pon..sy mmg suka tgk Adi dlm cete ni...sgt gentle...

aTieYusof Family said...

Hahaha.. harus lah kembang bila hubby puji kan? kihkih..
sy minat Adi Putra, Sherry minat sikit..hehe.. tapi mmg layan cerita ni, tak pernah tinggal..
nasib baik Sabah Maghrib awal..6.14pm..hihi:)

Maria Firdz said...

hehe... tumpang senyum sekali.. mmg best dipuji laki kan... hehe.. sy pun x tgk citer tu... wktu mghrib, mmg x buka tv,,

Deq's Qienz said...

akat tangan 2belah..sy dh mmg terkena penganan TK nih xp mana la time tuh..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget