Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 14, 2013

Playroom Aqil - in Progress

Assalammualaikum..

Hari tu tetiba..datang mood rajin saya nak mengemas-ngemas pulak Playroom Aqil yang bersepah tu..hihihi..

So gambar sebelum mmg tak ingat nak tangkap..so layankan aje le Gambar Selepas yang still tak siap2 jugak lagi..hihihi..

Tapi yang penting still KEMAS..kikiki














hihihi..

sebenarnya banyak lagi perabot yang comel-comel yg ade everywhere...ade meja merah kat bawah la..ade stool hijau kuning kt bawah jugak la..n still not organized yet..

but still dah KEMAS..

Tema yang Mommy pilih untuk Aqil adalah

Biru + Hijau..

setakat ni still pkai langsir lama kaler Biru..nnti bile Mommy rajin sikit,baru Mommy akn cari kain lain utk di buat langsir..

Sebenarnya Aqil minat kaler Merah..tapi disebabkn dia kecik lagi, so Mommy mnggunakn kuasa Veto utk menentukan warna yang patut utk bilik dia..hihihi

So this weekend mommy agak sibuk sbb nk tolong Acu masuk Poli...klo sempat, Mommy akn make over lgi Playroom Aqil ni yer..

Aqil tak tido pon lagi kt dlm bilik dia ni..dia still tido menyempit kat katil Mommy n Daddy together with Medina..

Sangat tak berdikari tau itu budak..huhu

Nanti klo dh siap playroom Aqil sepenuhnya nnti, Mommy kongsikan lg kat sini yer..

***Berangan nak hias bilik Medina Kaler Pink + Turqoise..
Mesti Cantik kan??

Tunggu 5 tahun lagi lah kot baru Medina nak ade bilik sendiri..hihihi


till Then!!

Photobucket

7 comments:

aTieYusof Family said...

Nampak kemas..sy suka..:p
klu anak pompuan mmg dok berangan bilik colour pink kan.. terfikir tema minnie mouse..haha:)

SSulieana said...

Best nya aqil dh ada bilik sendiri...rajin mommy aida ni hias..

Cik Cammy Lia said...

bestnye leh deco bilik anak

Deq's Qienz said...

wahh best la aqil dah ader blik sndiri..tido mlm sensorang jugak ek..erm satu pkembangan y baik :)

Lily@MamaZaraZareef said...

Dulu kat umah klang playroom zara zareef kitorng cat kaler biru-pink. Kongsi berdua ..haha..tp zara pn x mau tdo bilik sndiri..wuwu,nway,now dah dok umah gomen takdelah nak cat2 bagai..kaler putih jekla..>_<

MaMa Rey said...

bestnya aqil dah ada bilik sdri..
pandai MommyAida pilih warna..nanti nak tengok bila dah siap..akan dtg nak tengok bilik medina jg hehe..mesti cute dgn kaler pink + turqoise

~MommyAida~ said...

Atie: hihihi...aida pon suke!kemas sikit2 je Atie..

Sulie:isy..aida tak rajin sangat pon!!setakat sikit-sikit tu okla..hihih

Cammy Lia: Best kan..

Deq Qienz:hihihi..tapi dia taknak tido bilik sendirii pon dear..

kak Lily:kalo duudk rumah sendiri syok kan..boleh deco-deco..tapi kalo duduk rumah gomen...terpaksa terima saja seadanya..huhuhu

MamaRey:hihihi..tula..sekarang ni tengah sibuk sikit, tak sempat nak deko-deko lagi..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget