Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 8, 2015

Birthday MIL at Shell Out Kota Damansara (Sunway Giza)

Assalammualaikum..

Sebenarnya entry ni dah dua minggu berlalu..tapi biasalah ayat cliche' (SIBUK GILA)..aahhahah..

Tapi tetap nak share jugak!hihihi...

Okla sempena Birthday MIL 26 Sep 2015 hari tu..right after kitorang balik dari Kedah je..tapi..disebabkan baru je balik 3pagi 26 sep tu, so nak plan sesangat tu tak lah..just leave it to adik adik ipar je..diorang yang collect kek n saya just uruskan tempat nak celebrate je..

Plan memula nak ke Bora Ombak sebab FIL nak yang ada live band je..kekonon nak mintak orang tu nyanyikan lagu n wish birthday..so saya pon dah booking semua n settle..tetiba dalam pukul 6 lebih cam tu FIL nak tukar lokasi..tak nak pergi Bora Ombak..nak pergi Shell Out..

One thing yang korang semua kena notice Shell Out sekarang dah femes gilaaa since semua artis pun pergi sana makan..so que dia masyaALLAH panjang kemainnn..kalau pergi lepas Maghrib jangan harap dapat masuk dah..confirm fully booked!

So MIL n FIL pergi dulu..diorang sampai n book kan meja..kitorang sampai dekat pukul 8..

dan lepas tu ape lagi..melantak lah..

buat yang tak tau lagi pasal Shell Out ni..diorang menjual dan menyajikan Makanan makanan laut yang tersangat sedap dan FRESH!ketam dia mak aiii..ketam mana pon tak tau..sotong yang lembut..mentarang pon ada tau!masakan diorang pon..adoi..sedap gila ko!

tak percaya meh tengok sini!!














Perghh meleleh..makan atas kertas mahjong je...tapi yang penting rasa dia!hahaha..

so here is part of a celebration for that night..
























Suami ku yang Booolaattt





Medina!!awat buat muka comeii sangatt?
























My Nyawa..


Ok sekian..Total kitorang makan kat sini untuk 8 adults n 2 kids 1 infants RM700++..tapi dia tak lah kira per pax..dia just kita per set..ikut set n ikut berat n ikut market price..so sesapa nak try makan seafood yang super sedap ni jangan lupa pergi Shell out ni k!

Boleh ckeck out diorang punya IG jugak!

Till then..
Photobucket

10 comments:

Mila Hilas said...

telan ailio jelh sis klo dgn hrga mcm tu. hahaha....

Siti Suliana said...

sedapnyaaa ketam tuh...

dalila said...

pengsan bangun, pengsan bangun blk ila tgk harga ttu..pfftttt..

Fiqah Feeona said...

gulp!!tengok harga terus tak jadi

Sherwieyna Muzzawer said...

Terliur gila tengok ketam ituuuu..hehehe. Bestnya tengok gambar gambar awak. Nampak meriah dan seronok je semua.

aTieYusof Family said...

Tengok ketam pun besor2 ye Aida... sedap makan sebab fresh dan cara masak.. harga boleh tahan juga..hehe.. kek tu cantikk lahhh...:)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

yelah..skang tgh femes shell out ni..mmg sedap eh foods dia..nmpak seafood tu sume fresh2 belaka..hihi..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

yelah..skang tgh femes shell out ni..mmg sedap eh foods dia..nmpak seafood tu sume fresh2 belaka..hihi..

fiezpro84 said...

Hebat dikkk..

Fiez Pro said...

Macam menarik je ni...harga okey tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget