Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 10, 2015

Babysitter cuti sebulan setengah!Aqil medina nak fly ke Langkawi without Mommy Daddy Ammar

***Scheduled Entry yang delay ***

Assalammualaikum..

Salam Jumaat..

Dah potong kuku? (DAH)

Dah pakai wangi wangian (DAH tapi jangan over tau)

Dah baca surah Al-Kahfi (BELUM - bila nak baca ni??)

Hihihi..

Oklah tajuk panjang kemain lagi kan..

So hari ni episod berduka lara lah saya dan anak-anak untuk sebulan setengah yang akan datang ni..

Sebab Bibik Tina tersayang akan fly balik Surabaya pukul 7pm nanti..wuwuwuwu..sedih..sedih lah jugakkan..

esp bibik sendiri sebab tetiba dah tak jaga Ammar rasa macam pelik..hari pertama tu bergenang jugaklah air mata dia sebab rindu kat Ammar..tapi InsyaALLAH lelama nanti dia akan lupa jugak Ammar..InsyaALLAH.. (Saya yang tengok dia pun jadi sebak tau sbb faham sangat perasaan dia yang jaga saban hari..)uhuhuhu...

Ammar dah selamat berada di rumah Opah Yah..Alhamdulillah Opah tu penyayang dan tau nak take care Ammar ni yang nak berkepit je kerjanya!haih..sigh!walaupun kawan kat situ raamaaaii..adalah dalam 7 budak yang opah tu jaga..

Cuma Medina n Aqil MIL terpaksa jaga..Alhamdulillah MIL pun tak kisah since bebudak ni pun dah besar kan..huhuhu...so nak taknak suka ke tak kemana MIL pergi harus bebudak ni ikut sama..huhuhu..

Dan MIL plan nak pergi holiday ke Langkawi Ahad sampai selasa ni..So dengan berat hati nya saya lepaskan jugak Aqil Medina pergi dengan ditemani MIL,SIL,BIL n gf BIL..huhuhu..sedih lagilah saya ni yang susah nak berenggang dengan anak-anak walau sehari..diiorang sure ok punya..berjalan kan, sapa yang tak seronok..

Hopefully diorang dapat menjaga Aqil Medina dengan sebaiknya esp Aqil..sebab ?hanya saya yang tau dan rasa..wuwuwuuw.. *Nangis! (tak boleh reveal kat sini sbb ada stalker)

Dan semoga ALLAH lindung..

3 hari tanpa mereka sudah semesti sunyinya rumah..harus keluar berjalan sakan ni..tak nak duduk rumah..ajak hubby tiap tiap hari pergi makan jejauh sikitlah..tak yah pikir diorang ada ke takde..

Diorang belum pergi pun lagi Mommy dah touching lebih..Acaner ni?wuwuwuuw..

Photobucket

5 comments:

Mila Hilas said...

mjr lah ad org lain blh jg ammar.ske la kakak n abg jnjln nt tgl mummy daddy hehe

aTieYusof Family said...

Huhu.. memang sedih lah aida bila anak2 jauh ni... sebak.. tambah2 klu belum pernah berenggang... insyaAllah Allah jagakan mereka ye... doa yg baik2...

Fiqah Feeona said...

Sabar la Aida..Sebulan setengah saja..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

alalala...apsal mami tak ikut bercuti sekali..hihihi

dalila said...

hihihi..bese la aida..perasaan mak2..ila pun takut nk bejauhan ngan ank2..nk kursus pun sanggup mintak dekat2 je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget