Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 16, 2015

Haih bila lah HIDUP nak jadi lebih teratur? Ammar at 3 months Old!

Hahahha..tetiba je nak update Ammar 3 months old?padahal hilang tanpa berita tak rasa bersalah pulak kan?kikikik..

Hidup saya  sekrang ni sangatlah tak teratur langsung (sejak bibik lari)..kerja-kerja rumah (housechores) tak pernah habis..melambak-lambak..since diorang kena denggi lagi..Kain baju memang tinggi menggunung!sakit mata ni tengok..tapi bile weekend nak buat memang tak sempat nak siapkan..(sebab saya kena gosok SEMUA baju lepas tu baru lipat..SEMUA tau!) Stressssssssss..dengan beranak kecik kuasa dua lagi..dengan weekend sehari setengah je..memang rasa macam nak menangis nak handle semuanya..kekejap baby nak tido (tak boleh bising, nak air cond n gelap je) so mommy naik atas tidur kan baby..tak sempat baby nak tido, kakak baby pulak naik atas nangis-nangis sebab nak Memi!ouh sakit hatinyaaa...wuwuwuwuwuwu..

ok dah bebel dah sikit..legaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Hahahhaha..

Ni pun balik karang teringin sangat nak masak sebab dah lama tak masak (2minggu lebih tak masak)!so terpaksa ambik diorang lambat sikit..sebab karang terus tak jadi masak sebab dah penat melayan dua-dua (abang tak kisah langsung)

Bebel lagiiiiii..Stop Mommy stop!

oklah stop..heeeerghhhhhhhh..

Tadi sempat jugak bawak Ammar pergi KKIA..Alhamdulillah membesar jugak bagai Johan tapi sejak 5 hari lepas asik cirit birit so berat tak berapa berat sangat.. 6.2kg..tinggi 65cm ukur lilit kepala 41cm..Alhamdulillah..semoga Ammar cepat sembuh dari ciirit birit n Mommy pon akan lebih jaga makan n Bibik pun akan tingkatkan hygiene jugak!maybe cirit sebab Bibik terus panaskan susu dalam plastik!terbuntang mak tengok hokay!wuwuwuwuwu..

Ok nah la gambar Ammar semalam..lama tak tempek gambar kitorang kan..








Pergi kenduri kahwin Mamak semalam..

Semoga ketemu lagi naaa..

Bilalah saya boleh free kan diri untuk membalas kunjungan..doakan saya semua kerja cepat beres yaa..






Photobucket

7 comments:

Lynda Che Lah said...

xpe..Aida is supermommy..
Insya Allah kita boleh!

Fiqah Feeona said...

Ammar kecik dah bambam..update la lagi..rindu..

Mila Hilas said...

ammar bambam la

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aida,
chaiyok3
mommy power kan3 :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

ya Allah, makin lama makin sebijik ammar ngn kakak medina..gmbar yg aida pangku tu dh akak ingat pangku medina saiz kecik tadi..haha..apepon, terus membesar bagai johan ye ammar..=)

♥TheOnlyFarah♥ said...

sekejap jer dah besar baby..lama btl farah pn tak bw sini..skrg ssh sikit aida nak bw..busy...tapi kalau sempat InsyaAllah pasti singgah!=D

LYAfrina said...

insyallah..moga semua dipermudahkan lepas ni..
utk permulaan mmg sedikit kelam kabut..lps dh mjd rutin..semuanya biasa diatur...insyallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget