Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 12, 2011

::Oh::Rindu::

Typical org yg dah lama tak bukak blog pasti akn cakap "RINDU BLOG NI"..

SO..saya pon tak terkecuali..

Dah lama giler plak rasa tak bukak blog..

Last week 1st week of the month mmg bz tak hingat la kan...(buat closing!!!)

Tp skrg dah makin settle...Alhamdulilllah..and yg paling penting this month got improvement on my report..

(Wahhh SUkeeee..hihihi)

So skrg ni a bit bersenag lenang la jugakk kan..hihihi

Hurmmm..nak cerita ape pon tak tau...tp banyak jugak yg nk diceritakan..

Tp tula..tak best kan kalo tak attach gambar dlm setiap entry kita..huhuhu..

Nantila sy cuba solve prob ni k..skrg ni layan kan aje entry tak bergambar..

Semalam..supplier tudung dtg rumah sy..mmg sy nak jual tudung tu..tp takde masa la nk hadap FB..

Sadis kan..tp sy rasa kena buat sesuatu jugak..so  that ade la jugak duit poket nk pg Bandung nanti..hihihi..upppsss..

Lepas ni bleh belek Blog Ibu Kayzie tentang Bandung!!hihihihi...bila nk pg n dgn sape??nanti la nk dekat pg br sy cerita k..takut excited terlebih plak..

So skrg ni..fokus dulu pada Ry Haji yg akn balik Kedah and Konvoi ke Terengganu utk kahwin Brother nanti..InsyaALLAH.. (haih...banyak nk pakai duit ni) huhuhuhu...So bisnes tudung mesti di terukan jugak la kan...hihihihi..

To angah:Sila-sila lah tgk FB aku nanti...kot2 ade yg berkenan..bleh la jadi cikgu glemer kt sekolah ko nanti..(tudung tiga segi pn ade tau..huhuuhh...promoteeee...kikikiki...)

Till thennnnn..

4 comments:

munna said...

rindu dekat Aida dan Aqil juga....

Salina@IbuAqil said...

Nak ikut p Bandung.. Hik3!!

kayzie said...

oww..nk p bercuti ke Bandung ek?hehe..silalah ek,leh la dpt tau serba sdikit sblm pergi kan..hehe..hrp membantu :)

MommyAqil said...

Kak Munna:rindu kat akak dan ank2 juge..nanti sy pg visit blog akak ye..

IbuAqil:hihihi..jommmm...kte pg Bandung sesame...

Kayzie:InsyaALLAH membantu..nanti aida godek blog ibu ye..bleh dpt info jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget