Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 17, 2011

::sEMALAm...aHAd...16.10.2011::

sEPATUTNYA....
Semalam balik Kajang Kejap..itupun setelah dipromised oleh En Hubby...
So..setelah bermalasan dirumah bersama Aqil yang tak cukup tido...Kejutkan lah mamat tu...
Dia Delay...ok takpe..2 jam lagi kejut dia lagi...
Delayed lagi...TEnsi dah ni!!

Merajuk habis..last kejut just tuk Kejut je ..takde harapan dah nk pg Kajang seperti yg dijanjikan..(Dah lewat)

Pastu saya terus gosok baju kerja..n DIA pon dtg pujuk..Sorry ok!!Takde maaf bagimu..No Mood at all..
Spoilt betul la...

Takmo pg takmo pg...walaupun diumpannya Aqil utk pujuk Mommy dia yg merajuk..Aqil pon takut Mommy dia tensi n merajuk...

After 30mins pujuk..BERJAYA...

Dah ptg sgt..tak jadi balik Kajang..So utk amik hati Mommy n Aqil yg gundah gulana..So ke Sunwaylah kami...

Jom layansss gambar-gambar INI:

Ok..ni Bdk Gedix tak sbar nk g jalan..

Cheeky Smile!!

Mommy yg dh gumukkssss...

Tetiba sampai kat SUnway ada Playland yg ala ala funfair sket la..     


 Fees nk main menda alah ni are RM 4-RM 6 per ride..
Ade dalam sepuluh mainan kut..okla jugak..hehehe..

1st ride Aqil..dia kena naik sorang- sorang tau..Surprisingly, DIA MENANGIS TAKUTTTT..Sabar je la tau..sepanjang pusing menda ni 3 round still keep on nangis n org tu terpaksa stop kan..takut Aqil melompay keluar plak..lawak tolll..


Time ni maintain lagiii...Kejap je lagi dia nangisss...


NIlah budak penakut tu..


Terpaksa naik Ferry wheel with Mommy n Daddy..Pasrah je mukaa..hihihi..

Time ni still takut lagi...


Main playground dah tak takut dah..

Banyak kawan..

Naik bumper car with daddy plaks..

Daddy look up Aqil..


Happy Mode!!

TERPAKSA beli Smurf ni sebab dia sgt addicted dgn Smurf Plus terpaksa comfort him yg dah takde Mood!!

Tetiba buat muka comell..

Dapat Ballon from Ford Fiesta!!


Jalan-jalan..Makan Piza...Bawak Aqil happy2..n Pukul 9 sharp balik rumah...
Alhamdulillah dapat jugak berjalan-jalan dgn Daddy n Aqil...Walau terpaksa buat Drama Swasta Seketika..

hihihihi..

The END...

P/s:Balas dendam sebab dapat Upload gambar dah!!Yeayyyy....hihihi...

3 comments:

Salina@IbuAqil said...

Bestnya dpt patung Smurf.. Ni kalo Abg Aqil nmpak ni mst jerit nak jgk.. ;)

munna said...

terapi buat mama Aqil ni....

MommyAqil said...

yeke su??hihihi..budak2 sekarang mmg minat Smurf kan..tgh musim..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget