Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jun 25, 2011

Smlm jatuh tangga ..hari ni demam pulak...Aqil posing dlm demam..

Subuh tadi rasa badan Aqil sedikit panas even tiada tanda2 teruk after dia jatuh semalam..Act mcm biasa..Alhamdulillah..

Cuma Aqil demam tiba-tiba..Mungkin betul ckap Mama Nurin..Aqil terkejut..setakat pukul 10 tadi Aqil sgt tak larat n muntah susu..Mommy panik sikit..then paksa daddy utk bwk Aqil pg klinik..

Sekali tu nak keluar rumah terus daddy cakap Aqil nk pg Playground tak?nak!terus turun dari riba Mommy n menuju ke pintu tanpa rasa bersalah..huhuhuh..

Mausk kereta pon teruja sangat..macam happy gile n tak mcm org demam..picit suis sini sana..aik Aqil ni...MOmmy rasa badan Aqil dah tak panas pulak...Dah on the way tu daddy cam  kata tak pyh pg klinik la..kita beli thermometer (mommy hilangkan--mommy jugak...andaian daddy je mommy yg hilangkan) n beli ubt ikut bon**t..

Then teru singgah Giant Bdr Kinrara sekali dengan nak beli brg dapur yg sudah kehabisan semuanyaaa...Sambil beli brg2 tu...sedikit pening la jugak sebab terlalu ramai org yg offer tester brg mereka sampai buatkan kita yg rushing ni jadi lambat sgt..baik susu,maggie semua la..susu pun sampai dua tiga jenis suruh test!Cheh!!

After dah amik suma brg..Mommy Ter lalu la kt tempat Johnson (dia buat cam tmpt Offer brg diorg..) sekali tu kan ade photography utk children tp dgn syarat kenabeli brg Johnson up to RM20.00...ohh kacang jeee..Aqil pon mmg pakai brg Johnson pn kan..ape salahnya kita menyeluk pekasam..

Memula daddy sgt tak sporting tau..Menciiikkkk....dia kata Aqil demam..tak larat la semua la tau..mmg pn la tapi bila mommy tanya Aqil naktangkap gambar tak?Aqil jawab nak!..daddy kata ala Aqil semua cakap nak..Pastu kan daddy pon tanya la Aqil nak mkn basikal tak?dia membebel..tak pula cakap nak..hahahha..nampak sangat Aqil faham ape mommy n daddy ckp..hehehhe..

Then Mommy pon beli la set Mandian milk bath n lotion milk bath Total after less 20% RM32.00..okla tu kan..tak payah beli lagi dah pasni sampai 6bulan..amboihh lamanya...ahahhahah..ayat pancing daddy..

Maka dengan ini terhasilla gambar ini..Pose dlm demam..Saksikanlah..




Spect free beli susu n pampers..Mashimaro Spectacles...













***Aci tak Aqil posing dalam tak mandi juge ni..Ala demam,mana bleh mandi..hihihi...(mommy je tak sampai hati tgk Aqil mandi dlm kesejukan..ecehcehceh....
Photobucket

3 comments:

MaMaNuRiN said...

ekekeke apalah mommy ni..demamlagi ker aqil?

-ini diary saye- said...

Aqil nak mkn basikal tak

hahaha

kayzie said...

demam tp still aktif takde la momy isau kan?kalo melepek jek mmg ssh hati kita..bab tak mandi tu, ms faris demam, doc pesan jgn tak mandi lak, coz nnt pnas bdan nya tak keluar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget