Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Aug 11, 2010

Cute Baby Contest 2010




Assalammualaikum...



Ehehehhe..Contest Again...saya saja je nk masuk contest ni..takpe kan...uhuhuh..so ni ade sedikit info berkaitan contest ni..



Ia dianjurkan oleh Happy Baby Shop Klik Sini (yessss!!!akhirnya saya berjaya jugak buat link!!)




Contest Ni baru je bermula..so sesape yang nak join,still sempat lagik n pastikan anda memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan k..



so kt bawah ni ade banner contest ni..Kiutttt sgt!!! i Loikeee...




dan gambar kat bawah ni pulak ade la beberapa Gambar Aqil yang telah saya edit sikit supaya ade can nk menang...cewahhh..memain je..kalao tak menang pn takpe..saja syok-syok je..eheheh...



NO ID : HBS 0009

Nama Penuh Bayi : Aqil Jauhari Bin Mohd Jeffry

Nama Panggilan : Aqil

Umur Bayi: 11 Bulan

Jantina bayi: Lelaki

Nama Penuh Ibu: Nurul Aida Binti Hamil

Nama Pengirim: Nurul Aida Binti Hamil

Email Address: nurulaida.mj@gmail.com

Slogan: Saya Sukakan Happy Baby Shop kerana Ia blogshop yang menarik serta harga yang sgt berpatutan di samping koleksi pakaian yang superr gojess dan ia boleh dibeli dengan kos yang minima.

Kwn2 Blogger saya sile join contest ini yer!!!

Eray

Sue

MommyEcha

Atun

Mama Sha

ok DOnE!!

3 comments:

Happy Baby Shop said...

salam, ibu Aqil, terima kasih kerana menyertai Cute Baby Contest. Syabas dan Tahniah kerana anda terpilih menyertai pertandingan ini kerana memenuhi syarat kriteria yang disyaratkan. Cuma satu saja, sila letakkan banner happy baby shop.Terima Kasih.. Ini adalah No. ID Contest Anda HBS 0009..Sila letakan no Id anda di bawah gambar anak anda ye.

PinkyLady said...

thanks penganjur...eheheh...saya dh letakkan banner happy baby shop kt side bar n ID sekali..thnx again...

Happy Baby Shop said...

Kini anak anda disenaraikan di FB Happy Baby Shop. Ajak Kawan2 untuk undi "Like" Anak2 Anda.. Cepat Klik Link Ini http://www.facebook.com/video/video.php?v=400726829890#!/album.php?aid=19512&id=100001302545547&fbid=111920415528043&ref=mf
TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget