Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 3, 2017

#LatePost ~ Medina Amani Turns 4!! @ 25.01.17

Alhamdulillah..anak dara saya dah pun berusia genap 4 tahun tahun 2017..

Masih DIVA sebab still the only girl in the family..the only cucu girl for both sides and still manja girl sebab sangat PANDAI!

Medina ni tersangatlah pandai..Pandai cakap (baca:macam orang tua), pandai buat perangai..pandai menangis..pandai stop menangis..Pandai menyanyi..kerja dia asyik menyanyi dan bercakap je..serious..kekadang terpaksa cakap "Kakak diam sekejap bole tak, mommy nak buat kerja kejap" Terpaksa okay walaupun sebenarnya tak boleh cakap macam tu..huhuhu..

Dia ni sebenarnya kakak penyayang..pandai calm kan adik dia kalau adik kena marah..protective girl!Indeed..kalau adik dia kena marah cepat cepat tarik tangan adik dia naik atas n tido (Kalau malam) Tapi kuat menyakat jugak!kalau dia sakat pastu adik nangis kan..dia akan suruh adik dia puji dia dulu baru dia bagi barang yang dia amik tu..macam ni..

"cakap dulu Kakak comel"
"Kakak Comel" Si adik
"ok nah"

Sabar je lah kan..

Akai jenuh..tu yang saya kata dia ni pandai sungguh!serba serbi..huhuhu..

After all..Happy Birthday Medina Amani..Semoga terus menjadi Kakak yang penyayang dan adik yang terbaik serta anak yang solehah dunia akhirat..Amin!

Nah belanja gambar Medina pulak..









*Medina belum sekolah lagi..tapi ajaibnya..dia dah pandai pegang pensel dengan betul..mungkin jari jemari dia tak bangku kot..hehehee

Photobucket

3 comments:

Petak Bunga said...

manisnya, bergambar pegang pipi selalu

Haneeza Mohamad said...

wah, sweetnya mereka adik beradik, hehe, biasanya kalau adik beradik perempuan selalu loving, tapi kalau adik beradik lelaki ganas, hehe, anak manakan Neeza lelaki 5 dan 3 tahun, selalulah dorang banyak buli sesama dorang, hehe, sayang2 tapi gaduh2 gak, berebut mainan, kihkih

www.neezalife.com

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

happy belated bday kakak cantekkk..dah besar dah dia kann..nway, mommy gojesnya..moga kakak medina pon sentiasa gojes cam mommy k..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget