Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 6, 2017

Day 2 ~ DiscoverMelaka2016 ~Zoo Melaka,Umbai Ikan bakar, Menara Taming Sari, Beca Ride

Assalammualaikum..

Dah sebulan pun kita pergi Melaka n semalam baru balik dari Terengganu, baru dapat mengarang cerita cerita ni semua?hahahah..

Jadilah kan..dari pada terus berkubur dalam kotak ingatan sahaja..

huhuhu..

Day 2~


Lepas Breakfast pagi tu, kami hanya bermalas malasan di Kolam renang yang superr dingin!!sampai tengah hari jugak la..only lepas pukul 2 kitorang gerak menuju ke destinasi destinasi yang dirancangkan..

Zoo Melaka..



























Kitorang naik tram je lepas pegi Mini Safari..tak larat nak jalan..jauhhh!lagipun Zoo Melaka ni tak diselenggara dengan baik so banyak tempat yang dah usang n kotor..tak sesuai denagn kami yang bawak stroller ni..huhuhu

.




Nak balik dah!!







Selfie sementara tunggu kawan daddy datang nak makan ikan bakar Umbai..


Yeayy dah sampai Umbai!






















naik beca ni RM20 from dataran Pahlawan ke Novotel Hotel

***Maaf kan Entry ini yang dah lama sangat terperam..Publish je la kan..daripada terperam je tak dapat ape..at least mencanak jugak Nuffnang ku..hehee
Photobucket

3 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Salam Aida...!!!first of all, tq sbb masih ingat kat akak..hihi..sorryla akak pon dah lameeee tk blogwalking mklumla nk udpate blog pon jarang2 sekali kan,.agagaga..ape2pon moga tak terputusla frenship alam maya kite ni kan..

Bestnyaaa jalan ke melaka..byk tpt pergi tu mesti puas jalan2..=)

MIA said...

Hye sis. Sorry nak tanya pasal benda yg dah lama lepas. Mcm mana sis boleh hilang kan anxiety disorder sis tu? If boleh ws sy. 0142701274. Sy betul2 tertekan skrg ni. Setiap saat rasa mcm tak sedap badan, pikir macam nak mati je

Adam said...

Saya kerap jugak pergi umbai bila ke melaka.

Gambar2 dlm entry ni cantik2. Terang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget