Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 25, 2016

Hari Anugerah Cemerlang ~ Aqil Jauhari

Alhamdulillah..

Semalam telah selamat berlangsungnya Hari Anugerah Cemerlang peringkat SKS2BK.

Aqil Jauhari juga terpilih antara yang menerima Anugerah:

1) Mata Pelajaran Terbaik (Bahasa Inggeris-Pemahaman)
2) 10 Terbaik Aliran Tahun 1

Alhamdulillah..terima kasih atas nikmatnya..

TErima kasih sangat buat cikgu yang bertungkus lumus mengajar dan mendidik semua murid..terima kasih kerana turut menjadikan Aqil Pengawas Percubaan untuk sesi 2017..Alhamdulillah..

Saya rasa gembira sangat..gembira untuk Aqil sebab dia memang bercita cita nak jadi pengawas..Alhamdulillah Allah makbulkan impian dia..semoga dia akan terus berjaya walaupun menyandang tugas sebagai pengawas..

InshaaALLAH Aqil mampu!!

MOmmy akan sentiasa doakan kejayaan anak anak mommy..Amin!

Ape yang Aqil capai sekarang antara impian impian mommy dulu..dulu mommy teringin nak jadi pengawas..tapi dapat jadi pengawas pusat sumber je..mommy teringin nak naik pentas sebab macam best dapat hadiah..tapi sampai kesudah tak dapat..tapi Alhamdulillah dapat jugak naik pentas time convo USM 7 tahun lepas..Aqil pun ada dalam perut mommy time tu..Mesti Aqil bangga kan.. 

Semoga Aqil akan terus berjaya macam Mommy same goes to Medina Ammar..

Biar kita takde harta sekarang tapi sekurang kurang nya kita ada ilmu yang dapat memacu kehidupan kita ke arah yang lebih baik..InshaaALLAH..Amin!

So ini antara moment moment terindah buat Mommy Daddy and Aqil semalam.. :


The Parents


The Day


The Anugerah


The Anugerah


Mommy was like a bored


That Moment!


Aqil is happy kid!


Yeahh!Terima kasih Cikgu..thank u Teacher Normee


Mommy and Son


The gift

**Tapi hari ni mommy touched dgn Aqil..
"Mommy kenapa bagi Cikgu Normee hadiah?"
"Yelah..Hari ni kan last day Aqil school..Cikgu Normee kan guru kelas Aqil..Tahun depan dah tukar cikgu..lagipun semalam Aqil kan dapat hadiah untuk best subject..subject ape?"
"Subject BI Pemahaman"
"Subject tu sape yang ajar?
"Mommy!!"  What???
"Teacher Normee la yang ajar"
"Ok Teacher Normee and Mommy jugak!"

Hurm..Mommy so touched!

4 comments:

dalila said...

Tahniah Aqil utk semuanya..tahniah utk 2 anugerah tu..tahniah jgk dpt jd pengawas..tahniah jgk utk mommy..

Anonymous said...

Tahniah banyak2 dari saya.

LYAfrina said...

Alhamdulilkah..
Tahniah aqil .. n tahniah jugak utk mommynyer...
Tiada apa y lbh mbhgiakan melainkan melihat kejayaan ank2 kan..

Fara Dilot said...

tahniah Aqil..hebat!.. teruskan usaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget