Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 17, 2016

TeamBuilding @ Gambang Water PArk - Homesick!!!

Assalammualaikum..

Nak luah sesuatu ni..

Esok saya buat pertama kalinya TERPAKSA join co trip to Gambang Water Park..
Minggu lepas bila dapat tau kena pergi Team building tu saya ok je..excited jugak..tapi lepas masuk minggu ni je terus saya rasa saya taknak pergi..macam macam fikir…tambah tambah saya ni penghidap Anxiety disorder..lagi lah rasaaa takknakkk pergi..

Nanti homesick!saya risau..nanti saya sedih pastu saya nak balik camana??

Oh ya ALLAH..permudahkan lah segalanya..

Doakan saya enjoy je within 3d2n tu ye..semoga anak anak saya akan baik baik je..Amin!


***Bibik yang jaga anak anak saya



Photobucket

2 comments:

dalila said...

alhamdulillah dh selesai kan aida..
sorii br singgah sini..

LYAfrina said...

In shaa Allah.. mudahan y baik2 aje... cpt je berlalu 3h2m tu.. in shaa Allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget