Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 7, 2016

Personal Shopper Butik COUSIN saya MINAZ~

Assalammualaikum..

maaflah buat entry mengejut pulak macam ni..sebenarnya lidah saya kelu nak bercerita panjang..banyak entry yang dah di karang tapi susah betul nak tekan button publish dek kerana karangan tersebut belum lengkap..so saya hold dulu..

Banyak nak cerita..tapi hari ni saya jump story dulu..

Hari ni Officially saya jadi personal shopper to butik cousin saya yang menjadi kegilaan ramai wanita di luar sana dek kerana collection mereka yang sangat OHSEHHMM!

Alhamdulillah..

1st step going to WAHM and hopefully many steps will foot in ,so that many dreams will come true..

InsyaALLAH..

So buat mereka yang mengejar koleksi Minaz yang terbaru yang akan launch pada 30 January ni, cecepat follow IG PS saya ye..harga sama dengan butik cuma bayar postage and mungkin akan ada yang dapat hadiah special nanti..

Pssttt- doa doa la saya dapat harga yang meletop so that boleh bagi diskaun kat korang jugak nanti..

heheee..


Jom Follow

Nanti saya update lagi info terbaru..pecah rahsia sikit- Minaz akan keluarkan Perfume pertama diorang yang sememangnya setanding dengan perfume Obersea tau!Haa meh Follow Ahkak cecepat!


Hurmm ape lagi..meh followw Ahkak meh!supaya tak ketinggalan jauh ..

Nak order or book slot ROSELLE MINAZ boleh wasap saya cecepat k.. 019-3256041..

Thank you lovelies..



Photobucket

5 comments:

Suriaamanda said...

Wah...menarikkkkk

SSulieana said...

good aida...inshaallah nnti suli follow ye...hebat2 cousin aida...x mustahil suatu hari nnti aida puna akn jd sehebat diorang

norey said...

alhamdulillah..
semoga tahun 2016 membawa kejayaan kepada aida sekeluarga...In Shaa Allah...

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy mmg kumpul koleksi diaorg ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget