Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 15, 2015

Throwback -Birthday Aqil - Triple Celebration

Assalammualaikum..

Dah lepas 3 minggu baru kelam kabut nak update..ape daa..ahahah..

Actually ada lah sikit kisah sedih disebalik Aqil's Birthday celebration ni..kisahnya biarlah saya simpan dalam dalam sebab dah settle pun!

heheee..

So back to a reality..Birthdate itself kitorang just have a small birthday shout out n makan kek and thats it..

Sebab?sebab seisi rumah still tak sihat lagi and badan pun rasa macam ditiup angin je tau..akibat demam, batuk selesema dan sewaktu dengannya..

Hanya Birthday boy je tak sakit langsung!Alhamdulillah..

So Mommy just tempah kek kat sorang kakak tu yang pasti sedap gila kek nya dan Murah nak mati!ahahahah..memang kakak tu buat kek ikhlas betul!cuma sayang nya dia tak pandai sangat buat kek bombastic n berbentuk itu ini..sayanggg..

so sesapa area Puchong/Putrajaya/Cyberjaya boleh order kek kat Kakak Muhaiyom Hassan ni k!

Then dah petang on 29/8/2015 baru lah kitorang pg rumah nanny puchong, n makan kek kat sana..























Happy sangat kekdahnya muka Aqil tuu..

So Hari Isnin plk celebrate kat rumah mak n abah saya..sekali sambut birthday mak and along saya (4/8 & 28/8)..Lepas tu kebetulan 30/8/15 Anniversary mak n abah saya yang ke 35..semoga mereka bahagia selamanya dan dikurniakan syurga tanpa hisab...Amin..

So mak saya adalah buat makan makan sikit..Alhamdulillah..








Kek Aqil yang dah hampir licin sebab sedap sangat n brownies tupun saya tempah kat kakak tu tau..feedback nya pn sangat best..sebab sedap n tak pahit..hihii





August Babies..Actually Aqil sangat semangat nak celebrate birthday dia kat kajang sebab dia kata ramai orang n dapat hadiah..hihih..







us with kek mak saya..pulut kuning dengan deco nya sendiri..mak saya pun semangat celebrate anniversary dia..hihihi


 ***kek kit kat Aqil tu berapa? RM85.00 sahaja tau!murah kan?

***Brownies tu pulak berapa? RM48.00 je jugak tau!murah sangatt kan?hihihih

Daaa

Photobucket

3 comments:

dalila said...

waahhhhh..murah la aida dua2 tu..putrajaya blh delivery plak tu..senang!

Mila Hilas said...

mcm sdp je kek kitkat tu..haih..

Nora Karim said...

kek Aqil tu sedap betul nampaknya... sampai nak licin dah tu dimakan... kira mmg sedap la tu... Barakallahufiq aqil... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.. moga jadi anak yang soleh yea...

buat mak ayah aida pual, moga keduanya sihat walafiat dan bercinta sampai ke jannah... amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget