Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 2, 2015

Mengimbau kenangan 2014 dan Selamat Datang 2015

Alhamdulillah..

Hari Jumaat yang indah ini telah pun memasuki hari ke dua di dalam tahun 2015..Saya bersyukur sebab masih berkesempatan bersua dengan tahun 2015 dan semoga tahun 2015 memberi seribu kemanisan buat saya dan keluarga..Amin..

2014 - Tahun Melancong!

Ia..Tahun 2014 bolehla dikategorikan sebagai tahun melawat negeri-negeri di Malaysia dan sesekali ke Medan Indonesia..

Dari awal tahun sampai ke hujung tahun saya dan family diberi peluang untuk melihat keindahan negeri-negeri di Malaysia sesuai dengan tema tahun 2014 - Tahun Melawat Malaysia..

March ke Marang, Terengganu



April ke Medan, Indonesia


May ke Port Dickson, (Avillion Port Dickson)


June ke Kota Kinabalu dan Kudasang, Sabah (tak buat entry pasal ni pun!huhuh)


August ke Kedah (Hari Raya)


November ke Port Dickson (again)


Alhamdulillah..memang puas berjalan-jalan di tahun 2014 dan sampaikan tak larat dah nak pergi memana..hihihi

2014 juga memberi saya n family berita yang tak di jangka..yanag pastinya rezeki buat saya sekeluarga..On May, saya disahkan mengandung sekali lagi dan tentunya berita yang sangat mengejutkan tetapi kami tetap terima dengan rela hati..

Alhamdulillah genap 9 bulan di dalam kandungan Ammar Jauhari selamat dilahirkan dengan selamat dan mudah..Alhamdulillah..Even sekarang saya terasa mudahnya mengendalikan Ammar yang sifatnya tidak kurang lebih sebiji macam Medina..Alhamdulillah..Allah membantu saya memudahkan untuk saya membesarkan anak-anak saya..Alhamdulillah..

Hari ni hari yang ke 19 saya berpantang dan sangat tak sabar nak habis pantang..hahaha..

Selamat datang 2015..semoga terus memberikan seribu kegembiraan buat kami sekeluarga dan terus dimurahkan rezeki yang melimpah ruah..Amin!


Anak - anak syurga saya..

Alhamdulillah..


psss:bulan ni Mommy dah 30..Oh tuanyaaaa...hahahaa..

Photobucket

14 comments:

norey said...

melalui hari² berpantang terasa lamanya....
pantang betul²...take care..

semoga tahun 2015 aida & family dimurahkan rezeki dan berada dalam lindungan Allah sentiasa...Aminn

Btw Aida pantang di mana?

Mila Hilas said...

bb mcm ikut kak medina je ..hehe..

Mar Mansor said...

Uishhh aida memang puas berjalan2..hampir tiap2 bulan..

dalila said...

selamat berpantang aida..hihi
xsabar nk bace pengalaman aida lahirkan ammmar..cecept update ye..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Terima kasih ye semua..kak norey aida pantang kat umah dah skrg..hihi..ila..ok..nanti aida ipdate k..tungguu..hihi

nur anis said...

Seronok tahun 2014 akak..banyak holiday...:-)

Suliana said...

alhamdulillah.. su 2014 tahun membeku. hehe.. x g jln mana pun.. awal2 tahun je seronok brjln.. nak biasakan dgn si adam baby lagi kan.. :-)

Lynda Che Lah said...

baru sempat BW..
semoga 2015 lebih indah dan bermakna..

Asmin Fahmi said...

Congrats on your new born. Salam kenal...jemput singgah blog saya:)

lia ummiirfan said...

wahh.. jalan sungguh noh..! hihi..

Mizz ErMa said...

dah selamat bersalin dah? selamat berpantang ye kak..nanti leh sambung g melancong lagi..hihi

Miz Eija said...

Tahniah!! Dpt baby... amboi jalan sakan nohhh.. semoga 2015 memberi 1001 cahaya :)

LYAfrina said...

alhamdulillah..semia meninggalkan kenangan sukaduka dlm kehidupan

♥TheOnlyFarah♥ said...

Semua tue kenangan terindah buat aida.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget