Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 19, 2015

18.01.85-18.01.15 - Welcome 3 series

Assalammualaikum..

Alhamdulillah..semalam genap lah usia saya yang ke 30..(30 tau bukan 3 tahun) huhuhu..

So semalam nak buat entry ni sangatlah tak mengizinkan sebab kebetulan, semalam orang tak berhenti datang rumah saya nak tengok Baby Ammar..so sangat busy! wuwuwuww..

Dan semalam berlalu tanpa apa-apa celebration pon sebab saya pon tak semangat!haha..yelah kan..still in pantang mode!memang tak membawa apa-apa makna pon!hahaha..

Ape-ape pun saya bersyukur kerana masih dipinjamkan nyawa oleh Allah s.w.t. sehingga ke usia ini..dan semoga kehidupan saya akan bertambah baik dan dimurahkan rezeki sentiasa dan berjaya dunia akhirat..Amin!doakan saya terus istiqamah ya..sebab saya sangat mengimpikan untuk menjadi seorang muslimah sejati tapi keberanian dan kesungguhan tu belum ada..

Jadi dengan pertambahan umur yang ke tiga puluh ni saya hanya mendoakan yang baik-baik sahaja..InsyaAllah..semoga keluarga kecil kami akan terus bahagia dengan ditunjangi oleh Mommy yang terbaik buat mereka..Amin! Ya rabbala'lamin.. (tetiba rasa cukup lah 3 anak)..hihih..

Cuma malam hari kelahiran saya, saya dapat lah moment yang jarang saya dan suami kecapi (sejak ber anak) ..kami dapat bercerita dan bersembang hati ke hati..Jarang okay dapat moment sebegitu sebab sibuk sangat dengan anak-anak..huhuhu..so di ketika jam 4pagi, kami sempat berbual dan bercerita tentang hala tuju keluarga kami..

Mungkin selepas ini behenti beranak (sekejap atau terus berhenti tak pasti lagi)..sebab kami nak fokuskan terhadap 3anak kami yang masih kecil comel molek itu..Mungkin jugak selepas ini kami akan luangkan masa kami BERDUA yang sebelum ni teramat payah nak dapat best moments itu..huhuhu..Seterusnya dan seterusnya..Semoga selepas ini perancangan yang kami rancangkan akan terlaksana..InsyaALLAH..

So Happy Belated Birthday to me.. Stay young stay healthy.. Amin!

Meh belanja gambar Mommy dalam pantang..hehehe..



***Tak sabar nak abis pantang..nak pergi spa..nak shopping kat Padini sebab dapat 30% disc..tak sabar nak celebrate birthday (triple celebrations) kat Morib.. tak sabar nak shopping kat Kenanga..tak sabar semuanya tak sabar..hahahahah..


Photobucket

13 comments:

Mila Hilas said...

eh apesal lps bsalin nmpk muda plak haha...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

happy belated bday aida!! semoga tercapai sume yg diimpikan tu ye..insyaAllah...=)

Fiqah Feeona said...

Bestnya 30 dah ada anak 3..Kihkih..Semoga panjang umur dimurahkan rezeki..Happy selalu

IDAZS said...

happy belated birthday aida :)

Suri Naz said...

happy birthday mommy.. i pon tahun ni dah msk 32 tahun..huwaaa......Semoga Panjang Umur mommy

dorsett pink said...

Hepy birthday mommy.. 30 thn, 3 org anak.. wahh. Tahniah mommy. Saya 30 thn, baru sorang anak

dorsett pink said...

Happy birthday mommy. Selamat berpantang

LYAfrina said...

nampak slim lak aida...

selamat ulangtahun yang ke 30 buat aida.. lya pon akan jejak usia ni bulan march ni

Mar Mansor said...

selamat hari ulang tahun ye aida..
umur kita lebih kurg saja lah cuma aida dah ada 3 org cahaya mata..aqil pon dah besar,,
semoga terus berbahagia ye

eika_jps said...

happy belated birthday aida...
lebih kurang sama ja umur...eika next year baru nak masuk 3 series...cepatnya masa berlalu...semoga aida terus bahagia n dipermudahkan segala urusan....amin

dalila said...

Amboii aida..
sabar3..hihi..alaaa..nk tutup kilang dh ke?tapi kan, hikhik..same la kite..ila pun target 3 org je..
anyway hepi belated besday aida..

♥TheOnlyFarah♥ said...

Happy belated birthday aida..and welcome to 3 series..hehehe..farah doakan aida sentiasa dimurahkan rezerI..diberikan kesihatan yg baik dan sentiasa bahagia bersama family tersayang..=D

Suliana said...

happy belated besday aida.. muda lagi apa 30. su pulak 33 tahun this feb :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget