Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 22, 2012

22weeks ~2nd pregnancy..

Wahh..pejam celik pejam celik dah 21 weeks dah kan..haih cepatnya masa berlalu..

Maaf keranan terlalu lama menyepi..

Updates tentang keluarga kecil saya??
~Hari Raya went well...we all balik Kedah seminggu and boleh kata kali ni raya kat sana best sbb keja makan sedap je...Seminggu berlalu pun tak terasa..hihihi..Tahun sempat beraya selama sebulan...and really looking fwd to eat more raya's food...but Syawal over already so tunggu next year pulak..InsyaALLAH..

~Birthday Aqil??Alhamdulillah 1 Sep hari tu smat buat small open house a.k.a birthday celebration for Aqil..dah 3 years dah anak Mommy ni..Alhamdulillah..semoga terus membesar menjadi anak yang sihat dan soleh serta bijak..

~Second pregnancy??Alhamdulillah I'm in 22 weeks of pregnancy now (plus minus la ye)...1st monthly checkup hari tu buat kat Klinik kesihatan batu 14 Puchong on 8.8.12....And ade dispute sket tentang sy punya EDD..because kalo ikut Columbia pny scan EDD will be on 4.2.2013 tapi bila buat scan ngan doc kat klinik kesihatan tu EDD will be on 22.1.2013..Disebabkan saya Sure the date of last period so kita akn follow 22.1.2013.. (kalo dapat 18.1.2013 pn bez jugak kan baby...hihihihi)

~2nd monthly checkup was on 19.9.2012...Alhamdulillah both mommy and baby are well..Alhamdulillah sangat...HB pn 11.8,Uri pon kat atas so far semuanya ok..compared to Aqil last time, HB always rendah and Uri ade kat bawah je smpai 6months..kalo tak naik gak kena dok wad...Alhamdulillah kali ni semua ok...Morning sickness hampir tiada cuma selera makan je menjadi-jadi...Nak makan yang sedap2 je hokay n cepat bosan dengan certain fud...huhuhu...Mommy pn sgt active n bleh je buat kerja2 'berat' sedikit...hihihihi..(degil sikit ade kat siitu..)Semoga semuanya ok2 smpai menjelang kelahirannya nanti..InsyaALLAH...

~skrg ni mommy jadi penganggur terhormat..(tak tau kenape every pregnancy mesti kerja susah nak lekat..)huhuhu..takpela mungkin ALLAH ade perancangan terbaik utk mommy kan..InsyaALLAH..

So smpai kat sini dulu...jumpa next entry k..Semoga next entry tu tak la terlalu lama utkmommy karang kan...hihihi...jumpa lagi semua...

2 comments:

munna said...

tahniah aida.... mesti suka Aqil nak dpt adik kan....

MommyAqil said...

Tima kasih kak munna... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget