Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 26, 2012

New Gadget fr Aqil Jauhari

Ini boleh dikatakan birhday pressie frm dady la jugak..
 
Walaupun sbnrnya dady takk tahan nk tgk Sony tablet Dady di jahanamkan oleh Aqil..huhuhu
 
So last week, we all pon berhempas pulas meng google n survey kat mana nk beli Tablet yang murah n berbaloi fr Aqil..
 
Pg Summit USJ sumanya mahal...then, terjumpala gedung tablet kat Sri Petaling...harga sangat competitive n kalo pandai bleh la dapat yang terbaik...
 
Finally kitorang stop kat satu kedai tu,n juz decided beli kat stu je...
 
 
Turn On...
 
 
Red Color..
 
Product features:
Made in Taiwan
Nouva Brand
1 year warranty
Android 4..0.4
3G
Wifi
USB
4GB SD Card
7" Screen
Price: RM 250
Chasing : RM35.00
 
So okla kot fr Aqil's use..
bukan nak buat apepn..nak main game n study je...hihihi..
Study??yups..Aqil study from here..
 
Progress Aqil after Tablet's exposure??
 
Next entry k...
 
See ya All..
 
Nila Sony Tablet Dady yang Aqil dah belasah...huhuhu..


 
 
 

3 comments:

pelangi chenta said...

untung aqil kecik2 dah dapat gajet.tapi budak sekarang cepat belajar daripada alat2 gadjet.so kena belikan yang sesuai dengan usia

munna said...

kak munna pun ada beli tablet utk meya... tapi sebab diaorg berdua asyik gaduh je ...kena belilah pulak utk Yasmin jawabnya

MommyAqil said...

Tula anum..budak2 zaman skrg ni mmg..advance sgt..kengkadang riso jugak..huhuhu..

kak Munna:tula kan Kak Munna..bila berdua,terpaksa beli dua jugak..klo tak kita yg pening tgk mereka berebut...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget