Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 13, 2011

Skill ber blog semakin berkurangan...

Bila saya review balik post saya yang lepas-lepas,saya rasa post yang dulu-dulu lagi best!!

Sekarang ni saya rasa cm dah tak bagus dlm writing pulak..haisshh tak tau kenapa...heee..ni yang geram ni..

Sebab saya sayang kan duniablogging ni..tapi kalo saya rasa saya dah mcm tak best je dlm writing mesti org bosan kan...

N mesti orang dah taknak datang 'sini' kan..

Haishhh..kena cari balik ni skill yang dah tumpul tu...

Tunggu ye kawan-kawan..

***tentang gambar kecik tu (entry sebelum ni)..hihihi..sebenarnya...transfer dr FB je sbb soft copy takdela yang..kecik sangat eh??nanti kita cuba besarkan ye...huhuh

***nanti saya datang blog kalian ye..tak sempat sgt2...Closing masih tak berkesudahan ni...huhuhu..

UUupppsss..Alhamdulillah..Mommy dah CONFIRMED keja sini..yeayyyy...hihihi...

1 comment:

Yasminhamid said...

akak sendiri dah lama tak update... jalan blog orang jer.. rasa macam kurang mood nak menulis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget