Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 21, 2011

Luahan Rasa Tentang Malaysia Vs Jepun pukul 7 mlm ni!!

Luahan rasa jap..
(harap2 sudilah mendengarrr..huhuhu..)
Seperti yang semua tau..Malam ni kan ade bola..pukul 7 kan..
Malaysia Vs Jepun..

Tapi…Dengan tiba-tiba Mak Mertua saya call..
Nak ajak celebrate Birthday Iwan…(adik Ipar saya)..
Nak ajak celebrate kt Johnnys Kot!!!Walaupun dekat (Kat Summit USJ je) tapi tetap akn ter lepas aksi Malaysia tersebut…

Aduiii..camana ni??dahla dah tiga bulan saya tunggu game ni, takkan saya nak lepaskan macam tu je…

Aiyoooo..Nak SMS En Jep pn tak dapek pasal dia tgh ade course…hukhukhuk..Oh Khairul Fahmi..Oh Wan Zack Haikal..Oh Ong Kim Swee..

Camana saya nak tengok kalian semua menentang Gergasi Asia??Macamana?macamana?macamana??

Takde alasan logic dah kut…TAKDE!!!UUwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

***Tak bleh nk post status ni kt FB itulah ber luahan rasaa di sini..Ini yang special nya ade blog ni kan...bleh luah ape sajeee...

3 comments:

Edura Hanum said...

anum tgk kat rumah.
mmg powerlah pemain jepun.handal susun strategik n bermain dgn laju betuiiii.
tp kecewa sbb mlysia kalah

munna said...

kak munna mmg tak minat bola2 ni....tapi tetap sokong malaysian team

kayzie said...

hehe..cian dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget